2777
2789
ولی من اصلا حوصله کنکور ندارم😑میخوام حقوق انتخاب کنم تحقیق میکنم میگن نه بازار کار نداره اشباع شده ...

اموزش ابتدایی رو ثبت نام کن

ازمون استخدامی هم شانسی نیست اصلا بخونی قبولیش راحته

🏃🏻‍♀️

هیچ کدام از اینها رو انتخاب نکن روان شناسی یا حسابداری بهتره

روانشناسی بجز مطب زدم چ کارایی میشه باش کرد؟

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اعصاب تدریس نداری پس اصلا زبان و علوم تربیتی نرو زبدن گزینه ترجمه هم دارا که خب باید کارت بگیره تا ب ...

حسابداری اولویت اولمه منتها میترسم ظرفیت پر بشه یا معدلم خراب کنه همه چیو

با مدیریت و اينا آشنایی ندارم نمیدونم‌ تهش کار گیرم میاد با نه

حسابداری اولویت اولمه منتها میترسم ظرفیت پر بشه یا معدلم خراب کنه همه چیوبا مدیریت و اينا آشنایی ندا ...

به اقتصاد  هم فکر کن 

ازمونای استخدامی بانک از این رشته هایی ک گفتم خیلی میگیرن 

به اقتصاد هم فکر کن ازمونای استخدامی بانک از این رشته هایی ک گفتم خیلی میگیرن

اع چه جالب نمیدونستم با اقتصادم میشه وارد بانک شد 

شانس قبولیش چقدره میشه روش حساب کرد؟

اع چه جالب نمیدونستم با اقتصادم میشه وارد بانک شد شانس قبولیش چقدره میشه روش حساب کرد؟

شانس قبولیس به خودت برمیگرده که چقدر برای ازمون استخدلمی اماده باشی 

یا مثلا پارتی و سامیه داشته باشی 

وگرنه باید خیلی تلاش کنی 

اموزش ابتدایی رو ثبت نام کنازمون استخدامی هم شانسی نیست اصلا بخونی قبولیش راحته

آزموزش ابتدایی چه فرقی با علوم تربیتی داره؟مگه دوتاشو که سر آخر نباید با آزمون استخدامی جذب آموزش پرورش بشی؟

روانشناسی بجز مطب زدم چ کارایی میشه باش کرد؟

مراکز مشاوره میتونی کار کنی یا مشاور دبیرستانهای خصوصی... حالا دکترا بگیری و ممطب بزنی این که خیلی خوبه

حسابداری هم میتونی تا ارشد بری و استاد دانشگاه بشی یا اینکه دفتر بزنی چندین شرکت حسابداری یا حسابرسی کنی 

من خیلیا رو دیدم حقوق یا علوم تربیتی خواندن اصلا به کار نمیاد این رشته ها

آره،با این وضعیت کنکور که هر روز دارن ی قانون میذارن دوباره کنکور دادن مرگ تدریجیه

منم بهمن میخوام ثبت نام کنم 

ولی اصلا دوست ندارم برم و نمیدونمم اصلا قبول میشم یا نه به خاطر معدلم..احتمالا ظرفیت حسابداری هم پر شده باشه

خدا خدا میکنم قبول شم کنکور میخوام شروع کنم

منم بهمن میخوام ثبت نام کنم ولی اصلا دوست ندارم برم و نمیدونمم اصلا قبول میشم یا نه به خاطر معدلم..ا ...

اگه پشتکار داری شرکت کن انشاالله که قبولی

ولی اگه توانایی مالیش و داری و دوست داری آزاد برو به نظر من اگه توانایی مالیش رو داشته باشی چرا باید خودت رو واسه کنکور اذیت کنی دوست من که دانشگاه تاپ رفته واقعا کار خاصی نمیکنن اونجا،و فرق آنچنانی هم ندارن با آزاد و اینا،خودش میگه مهد کودکه 😂واسه استخدامی هم که از کسی نمی‌پرسن از کدوم دانشگاهی مدرک میخوان فقط