2777
2789
عنوان

برای اولین بار که گوشی شوهرت جستجو کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 80 پست
درسته که گوشی حریم خصوصی هست اما تا وقتی که چیزی بو نبرده باشی بو که ببری اگر نگردی خودت رو زدی به خ ...

من اخرش گفتم  در حق شوهرتون دعا کنید که دست از اینکار برداره اینطوری خودتون نابود میشد حالا بو بردی چیزیم درست کردی  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۳ ساله ازدواج کردم 

خیلی ام وفاداره بهم ولی دو سال پیش برای اولین بار گوشیشو چک کردم دیدم تو سرچ اینستاش آیدی دخترداییش رو سرچ کرده بود 

قبلا اونو می‌خواسته و بهش نرسیده 

بهش نگفتم ولی از همون روز دیگه نتونستم مثل قبل دوسش داشته باشم 

اصلا ما کاری به گوشی همدیگه نداریم فقط اگر شارژ نداشته باشه خاموش باشه از گوشی هم استفاده می‌کنیم زیاد اهل گوشی و مجازی نیست سرچ هایی که میکنه یا تو اینستاگرام فقط در مورد کارشه یا اوقات شرعی یا تاریخ امروز هیچی هم حذف نمیکنه ولی در کل گوشی همو برنمیداریم مگر اینکه گوشی شارژ نداشته باشه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

حالا تو از شوهرت جاسوسی کردی من آمار کسی دیگه رو درآوردم زندگی خودم سیاه کردم

چراااا

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. 

من اخرش گفتم در حق شوهرتون دعا کنید که دست از اینکار برداره اینطوری خودتون نابود میشد حالا بو بردی ...

دعا کنیم دست از اینکارا برداره؟؟؟؟؟؟ من ترجیح میدم اگر گندی بالا آورد به جای دعا یه لگد بزنم زیر ماتحتش و از زندگیم پرتش کنم بیرون. به خودش هم گفتم آدمی که توی تعهد باشه و خیانت کنه از خوک نجس تره برام 

من اخرش گفتم در حق شوهرتون دعا کنید که دست از اینکار برداره اینطوری خودتون نابود میشد حالا بو بردی ...

من که هنوز اوایل آشنایی هستم 

و چنین چیزی رو برای دشمنم هم نمی‌خوام 

با دعا و سلام و صلوات هم چنین شرایطی درست بشه نیست 

مگه خیانت کشکه که بشینی براش دعا کنی ؟ اینکه نگیری تو خواب نکشیش خودش اوج صبوریه 

خیانت هیچ توجیهی نداره 

چه زن باشه چه مرد 

اما اگر یه زن هم خیانت کنه خود تو به شوهرش میگی بشین دعا کن ؟

واقعاً منطقت مسخرست 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
گوشی حریم خصوصی طرفینه فقط با کسب اجازه میشه دید اونم بهتره خودش به ما نشون بده

اصلااااا اینجوری نیست و حرفتون کاملا اشتباه کسی که کنار هم میخوابن راحت کنار هم لباس عوض میکنن و خیلی چیزای دیگه لزومی نداره گوشی بشه شخصی در صورتی گوشی میشه شخصی که بخوای از طرف مقابل چیز رو مخفی کنی که تو زندگی مشترک نباید چیز از هم مخفی باشه