2777
2789
عنوان

برای اولین بار که گوشی شوهرت جستجو کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 80 پست
دعا کنیم دست از اینکارا برداره؟؟؟؟؟؟ من ترجیح میدم اگر گندی بالا آورد به جای دعا یه لگد بزنم زیر مات ...

با این کار زندگی خودت خراب میکنی بجای اینکه از خدا کمک بخوای که شوهرت دست از این کار برداره خیلی ها تو این تاپیک ها خیانت دیدن هیچ کاری نتونستن بکنن و همون جوری نشستن سر زندگیشون با یه قلب شکسته اگه جاسوس تو کار شوهرتون نمیکردید بهتر نبود حداقل حال روحیتون که خوب بود 

پیام خواهرشو دیدم کع نوشته بود شما نامزدین براش کادو نخر روز مادره به اون چه ربطی داره

ببین دیدیش بگو بعضیامیگن وقت نامزدی نبایدکادو داد ووروزه مادره فقط.... نظرتوچیه بالبهندزل بزن توچشاش

توروخدابگو وبیابمن بگو واکنشش چ بود

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طرف کلاهب.ردار فراری از آب دراومد

توضی میدی اگ حوصلت شد

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. 

با این کار زندگی خودت خراب میکنی بجای اینکه از خدا کمک بخوای که شوهرت دست از این کار برداره خیلی ها ...

خوب بعضی ها یا شرایط ندارن یا میترسن از جدایی 

من ترجیح میدم با مرد خائن زندگی نکنم . خواهرمم یکبار شوهرش رو با یه دختر توی کافی شاپ دید و جدا شد الانم مجدد ازدواج کزده و خیلی خوشبخته 

زندگی که توش خیانته ارزش حفظ کردن نداره مگر اینکه شرایط جدایی نداشته باشی و مجبور به تحمل بشی 

من که هنوز اوایل آشنایی هستم و چنین چیزی رو برای دشمنم هم نمی‌خوام با دعا و سلام و صلوات هم چنین شرا ...

میخوای چکار کنی زندگیتو بزنی خراب کنی چه بسا خیلی ها خیانت دیدن با یه قلب شکسته نشستن سر زندگیشون اگه نمی دیدن بهتر نبود حداقل حال روحیتون که خوب بود 

میخوای چکار کنی زندگیتو بزنی خراب کنی چه بسا خیلی ها خیانت دیدن با یه قلب شکسته نشستن سر زندگیشون اگ ...

رک بگم چنین چیزی ببینم بی تعارف یا میکشمش یا چنان بلایی سرش میارم که آرزوی مرگ کنه 

بعدم از زندگی کثیفش میرم بیرون تا بیش از این نجس نشم 

می‌خوام چیکار چنین زندگی ای رو 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
با این کار زندگی خودت خراب میکنی بجای اینکه از خدا کمک بخوای که شوهرت دست از این کار برداره خیلی ها ...

شما ترجیح میدی تو رویا زندگی کنی تا واقعیت معلومه که خوبه ک جاسوسی کنن یک اینکه میفهمن ذات کسی ک باهاش زندگی میکنن چطوریه دو اینکه اگه شرایط داشته باشن جدا میشن اگه شرایط نداشته باشن هم میفخمن طرف مقابلشون چه ادم بی ذاتیه و صد خودشونو براش نمیذارن بله بهتره ادم دلشکسته بشه و سرویس رایگان بیست و چهار ساعته نده تا اینکه ادم تو رویا زندگی کنه و سرش مثه کبک تو برف باشه و هیچی ندونه و به همون ادم بی ذات کثیف هم مدام رسیدگی کنه

عزیزان برین بیرون از این تاپیک 

استارتر خودش رو زده به خواب بیدار هم نمیشه 

از نظر این و امثال این مرد صد تا هم زن بگیره و حرمسرا بزنه زن باید بشینه دعا کنه 😂🤦🏻‍♀️

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
گوشی حریم خصوصی طرفینه فقط با کسب اجازه میشه دید اونم بهتره خودش به ما نشون بده

منم مثل شما فکر میکردم ولی وقتی خصوصی ترین لحظه ها رو با کسی داری حتی تختتون مشترکه دیگه حریم خصوصی خیلی بی معنیه

میدونی اسی اینکه میگی ذات همه ی مردا کثیفه همه خیانت میکنن ولی گوشی ها باعث شده که ما بفهمیم خودش نشون میده کاملا از نظر روانی در ارامش نیستی کمبود عزت نفس کمبود اعتماد به نفس ترس از رهایی ترس از تنهایی خود تحقیری اینا کاملا از صحبت هات پیداس گلم به جای اینکه تو سر خودت بزنی که توجیه کنی بدون خیانت قابل توجیح نیس ومقصر خیانت هم فقط و فقط کسی هست ک خیانت کرده