2777
2789

من که شوکه شدم  باورت نمیشد چیزی که دیدی عشق کجاست معشوق کجاست  نگاه های مهربون کجاست لمس های گرم کجاست ،  جیغ زدم گریه کردم  و برای بار دوم سرچ کرد و تمام احساس اعتماد شکسته شد ،عکس شیشه ای زیبا شکسته شد وتا زمانی تمام سلول های بدنت تمام شود، قول دادم و جیغ زدم و گریه کردم و شما شروع به از دست دادن تمام معانی راحتی ارامش  و ارامش گردید!!  سپس برای بار سوم جستجو کردم و بار چهارم ....و....و...   تا اینکه طعم خوشبختی لذت زندگی روبه کلی از دست دادم خداوند میفرماید (ولا تجسس)  جاسوسی ممنوع نبود مگر برای محافظت از جاسوس قبل از جاسوسی  🚫 هرگز لوازم جانبی شوهرتان را  جستجو نکنید  از قلب و جسم خودتان محافظت کنید ...    تعادل و ارامش خودتان را حفظ کنید ،،،.     اشتباهات و هوی هوس مردان نسل هاست که وجود داشته است                                                 تفاوت این است که در حال حاضر دستگاه ها و تکنولوژی مدرن به دلیلی بر علیه انها تبدیل شده است ...                                                              شما فقط از بازرسی سود خواهید برد.                      خستگی !!                                                     مشکلات !!                                                     احساس حواس پرتی گیجی ...                             ازخدا کمک بخواهید ...و او را دعا کنید ‌.. و از او بخواهید که شوهرتان را از هر امری که ممکن است شما دو نفر را جدا کند دور نگه داردو نور بصیرت.. و پیروی از حق را به او عطا کند ،و او را از هر باطل و گناه دور نگه دارد ،،،،.                                             نگرانی خود را به دست او بسپارید ...و با خیال راحت و آسوده بخوابید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها

یعنی جست و جو نکنیم اون هر غلطی میخواد بکنه ولی ما تجسس نکنیم چون ی وقت قلب و روحمون آسیب میبینه:/

این چ منطقیه انصافا

به خودمون دروغ بگیم؟

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

ما رمز گوشی همو داریم ینی اصن اثر انگشتمون رمز گوشی همه

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

با تجسس مخالفم ولی اینکه تجسس نکنید که چیزی نبینید مصداق بارز سر توی برف کردن کبک هست

وقتی به همسرت بخاطر رفتارهاش شک داری اتفاقا باید بذاری تکلیفت روشن بشه یا خیالت راحت میشه یا میفهمی طرف حیوونه و از زندگیت پرتش میکنی بیرون 

با کسی ازدواج کنید ک تعهد توی ذاتش باشه .....

من واقعا موندم چطوری میتونید با همچین آدمی زندگی کنید کلا آدم ها از لحن صحبتشون متوجه میشی چجورین ....

انقد عزت نفس و اعتماد بنفس داشته باشید ک ی آدم بافرهنگ بیاد سمتتون این چیپ و هول هارو بندازید دور