2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا ایقد دلت میخواد ادای آدمای وابسته رو در بیاری ؟ 

تا کی گله و گریه و زاری پاشو دستتو بزار سر زانوت بگو یا علی و کاراتو انجام بده 

سرما خوردگی بده میدونم 

بچه داری سخته میدونم 

ولی دلیل نمیشه ایقد ضعیف عمل کنی 

یه بچه شستن دیگه چیه که همه باید دست به دست هم بدن اگه کوچیکه که میشه تو روشویی شستش اگه بزرگه هم میتونه وایسه وایسونش کنار سنگ توالت شلنگ بگیر بشورش 

لباسو بزار لباسشویی دکمشو بزن نداری هم فردا ببرش فروشگاه بخره 

اسی تا جایی که من میدونم اکثر اقایون همینن ، یه تعداد خیلی کمی هستن که انسانیت توی وجودشونه .

با نشستن و فکرکردن به کارهای شوهرت فقط خودتو عذاب میدی و باعث دلسرد شدنت میشه . درسته یه مرد باید توی کارهای بچه داری مشارکت کنه و توی مریضی زنش کمکش باشه ولی وقتی بعضی مردها شعور ندارن باید توقع نداشته باشی که خودت اذیت نشی.

راضیم به رضای تو
من در شروف ازدواجم اینارو که میشنوم پشیمون میشم میگم نکنه یه دفع امیر مهدیم اینجور کنه🥲💔

ازدواج خوبه اما بشناسش  دوران عقد درسته دورانه عشق و حاله برای هر دو طرف اما این کارا باعث کور شدن ادم میشه خیلی دقت کن 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
یعنی شوهرت دیگه لباس نداش بپوشه دوروز دیکه بشوری بنظرم یجاهاشو بهانه اوردی اینکه بچه سنگینه نمیتونی ...

نه نداشت 

لگنم درد میکنه🙂💔 ارتروز زانو دارم

نمیذاره شب جایی تنها بذم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.