2777
2789
من عمل داشتم تو ی شهر دیگه و همسرم منو برد ۴روزی بستری بودم خانوادمم مطمین بودن این اقا کنارمه تواین ...

خاک تو سر خودشون و ننه باباهاشون .شوهر من رفیق باز نیستا اما همش در ک... خ.اهراش منم ۱هفته تو بارداریم بستری بودم .اوردم خونه مامانم خواهراش زنگ زدن رفتن خونمون دور همی

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خییییلی رو دادی...یه دعوای درست و حسااااابی بکن...کلللللی قشقرق به پا بکن...رابطه ننداز...غذا آماده ...

من خیییلی خرممممم

خاک تو سر خودشون و ننه باباهاشون .شوهر من رفیق باز نیستا اما همش در ک... خ.اهراش منم ۱هفته تو باردار ...

من دیگه کنار اومدم 🙂

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

درکت میکنم بیا بغلم. من دقیقا همینم با این تفاوت که حنایت پدر و مادر و هم ندارم. خدا میدونه خدا میدونه تو مریضهام چی میکشم. جدیدا بهش میگم کاری که نمیکنی حداقل واسه مریص شدنم ایتقدر سرکوفتم نزن. بهم میگه زین العابدین بیمار. حالا نکه خیلی مریض میشما. چون سنوزیت دارم سرماخوردگیهام سخت میشه همین. نمیدونم چطور تربیت شده

تنبل نیستم .بی انگیزه شدم من حتی تو بارداریم تمام کارامو خودم انجام دادم. خ.نم همیشه تمیز غذام اماده .اهرای بارداریم بخاطر رفتارای شوهرم افسرده شدم تا الان .از بعد باردیم حسابی لاغر شدم ۱۶کیلو کمبود وزن دارم بدنم کم اورده لطفا قضاوت نکنید 

درکت میکنم بیا بغلم. من دقیقا همینم با این تفاوت که حنایت پدر و مادر و هم ندارم. خدا میدونه خدا میدو ...

🙂💔 دقیقا منم سینوزیت دارم شانس گندم میکرنم بهش اضافه شده شوهر منم لقب میذاره میگه مریضی

یعنی شوهرت دیگه لباس نداش بپوشه دوروز دیکه بشوری بنظرم یجاهاشو بهانه اوردی اینکه بچه سنگینه نمیتونی روزایی که شوهرت نیس چکار مبکنی یااینکه همه تو درمانگاه با شوهراشون اومده بودن اصن چرا منتظری ببرتت دکتر بچرو نگه میداش شما تنها میرفتی زنگم نمیزدی پدرمادرت اسیرشون کنی 

درکت میکنم بیا بغلم. من دقیقا همینم با این تفاوت که حنایت پدر و مادر و هم ندارم. خدا میدونه خدا میدو ...

ببین با اون قسمت زین العابدین بیمار اصلا قلبم فشرده شد شوخی می‌کنه اینو میگه؟؟؟؟ یا جدی میگه؟؟؟؟ خدا نبخشه مردی رو که به زن و بچش ظلم می‌کنه چرا انقدر مردا بدن واقعا