2777
2789

دوستان من تقریبا ۷۰گرم طلا دارم.شوهرمم یه مقدار جدا آبشده داره.ما یه ماشین پراید داریم.یه زمینم چن سال پیش خریدیم.خودمون تو خونه پدرشوهرم میشینیم.جدای از ارثی که قراره بهمون برسه(کلا روش حساب باز نمیکنم)پیش ما زمین میشه خرید با این مقدار طلا.پیش همون زمین قبلیمون یه زمین دیگه بخرم یا طلاهامو استفاده کنم؟من سه تا پسر دارم.همش به فکر آینده اونام.البته همه بهم میگن طلاهاتو که میندازی چشم میخوری.چون هیچکی تو طایفه اندازه من طلا نداره.

زمین درست حسابیه؟ سند داره؟ مثلاً چهاروز دیگه شهرداری جایی دست نزاره روش ...

اگه خوب زمین بخر حتما حتما یک درصد خدایی نکرده طلا سرقت شه بیچاره میشه آدم سعی کن به اسمت بشه 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه پولت در حدی هست که زمین تجاری بخری

یا یه جای واقعا درست و حسابی،زمین رو بخری،بخر

ولی گاهی اوقات پیشرفت طلا بیشتر از زمینه.

ما یه مقدار پول داشتیم،زمین خریدیم خونه ساختیم،سود کردیم.

دوستمون هم زمان با ما طلاهاشو فروخت،زمین خرید،الان ضرر کرده.

اگه سکه و طلاهاش رو نگه می‌داشت ارزشش بیشتر بود.

اگه پولت در حدی هست که زمین تجاری بخرییا یه جای واقعا درست و حسابی،زمین رو بخری،بخرولی گاهی اوقات پی ...

دقیقاشوهر منم حرفش همینه.ولی میدونی من میخام نزدیک زمین خودم زمین دیگه بخرم.فردا روزی بچه هام کنار هم باشن.هر کدوم یه جا نیفته.چون فقط چن تا زمین تو اون کوچه مونده بفروشن دیگه تموم میشه

آره وقتی ۳ تا بچه دارید چیز خاصی ندارید بهتره زمین بخرید حداقل بشه پشتوانه اونا

اره والا.منم دغدغه م همینه.میگم شوهرم باز کار میکنه خرد خرد طلا میخره ولی زمین نمیتونه پولشو یه جا جور کنه.من پنچ ساله ازدواج کردم

دقیقاشوهر منم حرفش همینه.ولی میدونی من میخام نزدیک زمین خودم زمین دیگه بخرم.فردا روزی بچه هام کنار ه ...

غصه با هم نبودن بچه هات رو نخور😂😂

فردا هر کی یه زن میگیره فرت و فرت میگه منو از وسط فک و فامیلای جمع کن.

همین که زمین اینده داشته باشه و قیمتش رشد کنه واسه بچه هات بسه

اره والا.منم دغدغه م همینه.میگم شوهرم باز کار میکنه خرد خرد طلا میخره ولی زمین نمیتونه پولشو یه جا ج ...

من فکر کردم خیلی ساله ازدواح کردید که ۳ تا بچه دارید 

آره بابا طلارو دوباره کم کم میخرید زیادش می‌کنید