یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بارداری مصنوعی یعنی بدن آمادگیش نداشته و تو خودت با دستکاری باردار شدی سه ماه تمام باید پروژسترون بز ...
این برای تمام بانوان نیست برای اونایی که مشکلات بارداری شدید دارن هستش عزیزم ای وی اف من خودم قراره برم تو سیکل اینقدر هم سخت نیست بعضی از خانم ها که گفتم مشکلات بارداری داشته باشن اینجوریه ولی خوب این خانم نگفته مشکل بارداری داره دلش پسرمیخاد که اونم با تعیین جنسیت ۷۰میلیونی میخاد که باید دوقلو بیاره چون قل اول تعیین جنسیت نمیکنن دومی میکنن بعد خانم ها بدنشون در هر سیکل قاعدگی آمادگی بارداری داره عزیزجان
شما واردش شد بعدا میفهمی سخت بود یا ن منم طبیعی باردار میشم و برای کس دیگه اینکارو کردم
خانمی بود اونجا بخاطر مشکلات سقط جنین مکرر تا آخر زایماانش امپولای پروستروژن رو استفاده کرده بود گفت هنوز جاشون میسوزه خانم دیگه بود ی هفته استفاده کرده بود بدن با بدن فرق داره شرایط هرکسی جوریه من خیلی پرسوجو کردم
حس میکنم گناه داره اینکار ولی در کل زود اقدام کردی . ۱۴ روز مونده به پریود بعدی میشه تخمک گذاری . نه ۱۴ سیکل . و اینکه همه چیز دست خداست . حالا خیلی درگیرش نشو
منکه دکتری ک رفتم یه نسخه مشخص داشت که روی میز بود ماماها همون برا همه تجویز میکردن
روش چی نوشته بود من رفتم سونو از خود دکتر پرسیدم ب یه خانم میگفت مثلا این دارو مصرف کن فلان جابرو پرسیدم ازش گفت ن خانم شرایط همه یکی نیس من رفتم کلینیک خصوصی ناباروری که درصد بارداری زیاد بوده من بخاطر مشکل همسرم کاندید میکرو شدم