2777
2789
عنوان

یچه ها اعتماد به خدا

33 بازدید | 3 پست

چقدررررر خوبه دیشب باز از استرس اینکه ترمیم معدل فرصت بدن یا نه نمیخوابیدم 

تا اینکه دیگه گفتم توکل به خودت تو مگه کی بد مارو خواستی؟؟؟؟؟مگه فقط منم؟؟؟؟۲۰هزارتا پشت کنکوری حدااقل هست تو خوب میچینی،

بعدشم توسل به حضرت عباس و امام رضا🤍❤️

امروز دیدم مشاوره پیام داده هنوز تکلیف ترمیم مشخص نیس که قطعی بخوان فرصت ندن😭بخدا دنیارو بهم دادن امید تو دلم اومد 

شماهم دعا میکنید؟؟؟؟آینده خیلیامون به کنکوره🖤🥺

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

منم تو این وضیعت وقتی فهمیدم دیروز انکار رفتم تو عمق آبی گوشام کیپ شده بود حتی نتونستم گریه کنم به هیچکی نگفتم چی شده وقتی اینبار شروع کردم برای اون رشته که به هیچکی نگفتم چیه بین من اون بالایی نمیدونم چطوری ولی از ته دلم ایمان داره خدا اگه به صلاحم باشه یه طوری درست میکنه توکل به خدایی که بشتر از همه دوسمون داره بیشتر از همه درکمون میکنه میدونی وقتی چیزی قلبم نمیخواد و بقیه مجبورم میکردن انتخاب کنم خودش یه طوری درست می‌کرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تو این وضیعت وقتی فهمیدم دیروز انکار رفتم تو عمق آبی گوشام کیپ شده بود حتی نتونستم گریه کنم به ه ...

الهییی بشنوه من اولین باره از حضرت عباس حاجت میخوام یه حسی میگه دست خالی برم نمیگردونه

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶