اره دقیقا
میدونی ادم بخواد نخواد اونمشکلات بین عروس ومادرشوهر خواهر شوهر هست اون حس رقابت و حسادت
خیلی کم پیش میاد اینطور نباشه وگرنه اینا هرگز باهم نخواهن ساخت مگه یکدوم کوتاه بیاد ولی بچه ها معصومن چه گناهی دارن اوناروهم دخالت بدیم مشکلمونو خودمون باید حل کنیم دور از چشم اونا با پدرشون در این موردا صحبت باید کرد
من بچه بودم خودم مادرم همیشه از عمه هامو اینا کلا خوشش نمیومد البته که مطمئنن بی حرف و حدیث هم نبوده اما در ناخوداگاه من همین حرفا باعث میشد از عمه هام خوشم نیاد حتی الانم چیزی به مثبت بگن حس میکنم دشمنمه بچه تمام حسای مادرشو درک میکنه دوست نداره کسی که مادرشو ناراحت میکنه رو اما الان عروس یکی از عمه هامم گاهی میسازم گاهی حالم بده حرفای مامانم بعضی موقع ها میاد تو ذهنم ولی خب سعی میکنم اگه مشکلیم هست با خودم و خودشون حل کنم هیچوقت پشت سرشون صحبت نکنم تا برای بچه ی حس تنفر ایجاد نشه به هر حال نبایدمحرومش کرد از حس اوناهم بچه سمت خانواده مادری گرایش داره چون مادر اونارو قطعا بیشتر دوست داره و بچه هم حس خوبی میگیره ی مدت امتحان کن دیگه بچت از این حرفا نمیزنه مثلا محبت اینا کن به خانواده پدرشوهرم روحیات بچه رو هم ببین