2777
2789
عنوان

عروس خانمای محترم دارین با بچه هاتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 56 پست
عکس عمه هاشم نشونش نمی‌دم😁بچم بدنیا اومده دیدنش هم نیومدن بعضی آدم ها لایق احترام نیستن

اره ولی اینک بچه تو بکنی یه سیبل و ترکش عمه هاشو به اون بزنی اشتباهه 

آخه بچه چه میفهمه همش غضه میخوره و روحش نابود میشه 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا این موجود عجیب و ماهم داریم من برای برادرزاده هم جونمو دادم چ وقتی کوچیک بودن منم سنم کم بود چ وقتی بزرگترشدن اما همیشهههه خداا ننشون طلبکارو پرو ودریده بوده گوش بچه هاشم پر میکرده این ب وضوح قابل مشاهدست یکبار رفتیم جایی و برگشتیم دیدیم اینا یجورین بعد سری جریانی یچیز پروند بچه داداشم همین شد ک همون شب باهم دعوای بدیمون شد کسی ک هیچوقت ب من بی احترامی نکرده همسرمم فهمید ننش گوششو پرکرده برعکس خالش وداییش هر غلطی بکنن هیچی ن خودش ن شوهرش ن بچه هاش نباید بگن ازاین دریده ها زیادن ک فقط برای خونواده شوهر زبون دارن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
اصلا قبول ندارم بچه دوساله هم یکی اذیتش کنه میفهمه.دوست نداشتنو میفهمه

بچه ها حافظشون خیلی ضعیفه یادش نمی‌مونه ،اینکه کلمه تنفر از زبون یه بچه سه ساله گفته بشه،شک نکن والدین سمی دخیل هستن

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

ی چیزی رک و راست بگمتا جلوش چیز بدی گفته نشه عزیزم هیچوقت اون بچه فکرش درگیر نیمشه و در جایگاه انتخا ...

دقیقا مامان من 

هیچ وقت بد عمه هامو نگف نزاشت منم بگم 

الان اونا باهم می جنگند ولی من از هیچ کس متنفر نیستم و همه شونو دوست دارم میگن جنگ اونا به خودشون ربط داره 

اره ولی اینک بچه تو بکنی یه سیبل و ترکش عمه هاشو به اون بزنی اشتباهه آخه بچه چه میفهمه همش غضه میخور ...

متوجه نشدم چی گفتی 

اما من اجازه نمیدهم کسی بچمو اذیت کنه 

چه روحی چه جسمی 

پسرای خواهرم میگن مامانبزرگمون رو دوست نداریم چرا؟....چون وقتی بچه های عمه هاشون میان به اونا پول میده برن مغازه به اینا نمیده و همیشه هم تو ذهنشون هست شاید خیلی هم دوستشون داشته باشه اما با این کار از خودش یه آدم بد ساخته تو ذهنشون

بچه ها حافظشون خیلی ضعیفه یادش نمی‌مونه ،اینکه کلمه تنفر از زبون یه بچه سه ساله گفته بشه،شک نکن والد ...

ندیدم اسمی از تنفر نوشته باشه.

گفته دوسشون ندارم.

بچه دوست داشتن و نداشتن میفمه.

به چشم دیدن مادربزرگاوعمه هایی که میچزونن بچه های کوچیکو.واونا هیچوقت دوستشون ندارن.

بچه های ما که حافظه خوبی دارن!!

والا بچهام میخوان برن خونه مادرم باعشق میرن برن خونه پدرشوهرم باناراحتی خودشون دوس ندارن هرچقدرم بگم

چون خودت جلوش از عمه ها بدت میاد  اون حس کرده

خوب بچه ۳ ساله دیگه میفهنه نیاز به گفتن نیست مادر چیکار کنه؟ بزار بچه اش پیش کیتیی باشن که اذیتش کنن ...

نه اینطور نبست بچه ۳ ساله فقط نگا میکنه ببینه مامانش  چیکار میکنه اونم تکرار کنه وحود بچه رو نباید پر کینه کرد پس فردا همین میشه مریضی روانی برا بچه

بچه ۳ ساله خودش خوب و بدو میفهمه نیاز به گفتن کسی نداره.حتما اذیتش کردن یا ناراحتی مادرشو دیده که از ...

بچه 3 ساله کجا میفهمه؟ توی بچه رو هزار بار ناراحت کنی بار هزار و یکم با ی شکلات همه چی یادش میره

اینا فقط حرفایی ک تو خونه هست رو تکرار میکنن

ندیدم اسمی از تنفر نوشته باشه.گفته دوسشون ندارم.بچه دوست داشتن و نداشتن میفمه.به چشم دیدن مادربزرگاو ...

بچه ها احساس مادر و میفهمم چون وابسته هستن،قبول کنین یا نکنین این ذهنیت و اکثرا مادرا به بچه میدن،همون دوست نداشتن در اینده متوجه میشین چه آسیبی به بچه میزنه

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

اتفاقا پسر من عاشق عموهاش و مامان بزرگش هست...چون تفکرم اینجوریه که بچه باید سیراب محبت از هر نوعی بشه محبت عمه و خاله و عمو و......هیچکدوم فرقی نداره چه خوانواده خودم چه همسرم....همیشه پسرمو سوق میدم سمتشون که اگه ان شاءالله بزرگ شد با عموهاش رفیق باشه اگه حرفی یا درد دلی داشت ی هرچیزی نشد به من بگه کسای باشن محرم اسرارش.....