بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چی بگم والا این موجود عجیب و ماهم داریم من برای برادرزاده هم جونمو دادم چ وقتی کوچیک بودن منم سنم کم بود چ وقتی بزرگترشدن اما همیشهههه خداا ننشون طلبکارو پرو ودریده بوده گوش بچه هاشم پر میکرده این ب وضوح قابل مشاهدست یکبار رفتیم جایی و برگشتیم دیدیم اینا یجورین بعد سری جریانی یچیز پروند بچه داداشم همین شد ک همون شب باهم دعوای بدیمون شد کسی ک هیچوقت ب من بی احترامی نکرده همسرمم فهمید ننش گوششو پرکرده برعکس خالش وداییش هر غلطی بکنن هیچی ن خودش ن شوهرش ن بچه هاش نباید بگن ازاین دریده ها زیادن ک فقط برای خونواده شوهر زبون دارن
ماهی ها گریه شان دیده نمیشود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
پسرای خواهرم میگن مامانبزرگمون رو دوست نداریم چرا؟....چون وقتی بچه های عمه هاشون میان به اونا پول میده برن مغازه به اینا نمیده و همیشه هم تو ذهنشون هست شاید خیلی هم دوستشون داشته باشه اما با این کار از خودش یه آدم بد ساخته تو ذهنشون
ندیدم اسمی از تنفر نوشته باشه.گفته دوسشون ندارم.بچه دوست داشتن و نداشتن میفمه.به چشم دیدن مادربزرگاو ...
بچه ها احساس مادر و میفهمم چون وابسته هستن،قبول کنین یا نکنین این ذهنیت و اکثرا مادرا به بچه میدن،همون دوست نداشتن در اینده متوجه میشین چه آسیبی به بچه میزنه
اتفاقا پسر من عاشق عموهاش و مامان بزرگش هست...چون تفکرم اینجوریه که بچه باید سیراب محبت از هر نوعی بشه محبت عمه و خاله و عمو و......هیچکدوم فرقی نداره چه خوانواده خودم چه همسرم....همیشه پسرمو سوق میدم سمتشون که اگه ان شاءالله بزرگ شد با عموهاش رفیق باشه اگه حرفی یا درد دلی داشت ی هرچیزی نشد به من بگه کسای باشن محرم اسرارش.....