2777
2789
عنوان

عروس خانمای محترم دارین با بچه هاتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 56 پست
اره دقیقا میدونی ادم بخواد نخواد اون‌مشکلات بین عروس و‌مادرشوهر خواهر شوهر هست اون حس رقابت و حسادت ...

من ک بچه ندارم عزیز رفتم خونه عروس عمم بچه اونو میگم

دقیقا مامانم از قدیم از یکی از فامیل بدش میومد ولی هیچ وقت پیش من نکفت ولی منم ناخودآگاه الان ا اون آدم متنفرم 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
چرا فکر میکنی کسی یادش داده؟من یه بچه ی این سنی تو اقواممون هستاون روز مدام میگفت من از فلانی بدم می ...

نمیگم یادش دادن میگم بچه احساس تنفر و دوست نداشتن مادرشو درک میکنع و پیروی میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ک بچه ندارم عزیز رفتم خونه عروس عمم بچه اونو میگمدقیقا مامانم از قدیم از یکی از فامیل بدش میومد و ...

خب انشالله هرموقع نی نی داشتی امتحانش کن 

خیلی جالبه 

اره درسته حتی ادم بزرگم میشه از ذهنش نمیره بیرون

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نمیگم یادش دادن میگم بچه احساس تنفر و دوست نداشتن مادرشو درک میکنع و پیروی میکنه

تکلیفت مشخص نیس 

اول تاپیک ک میگفتی نکنید اینکاررو ای عروسا و ....

الان میگی ی حس ناخوداگاهه فقط ؟

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐
تکلیفت مشخص نیس اول تاپیک ک میگفتی نکنید اینکاررو ای عروسا و ....الان میگی ی حس ناخوداگاهه فقط ؟

عزیزم شما هر جور دلت میخاد با بچه ات رفتار کن حرف من با آدمای عاقل هست ک به یه اشاره می‌فهمن چی میگم مرسی بای

عزیزم شما هر جور دلت میخاد با بچه ات رفتار کن حرف من با آدمای عاقل هست ک به یه اشاره می‌فهمن چی میگم ...

گوه نخور 

بای 

ریپم نمیخونم عشقم 

بی‌زحمت بده تعلیقم کنن😆

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐

عزیزم بچه های الان محبت رو میفهمن

بچه خواهر من میاد خونمون مامانم اصلا بهش نمیگه اذیت نکن شیطونی نکن یا بهش خوراکی میده آزاد آزاده ولی خونه اون مادر بزرگش که میره اصلا جرئت نداره پاشه بازی کنه اگه دست به چیزی زد دعواش میکنن یا اصلا نشده براش خوراکی یا اسباب بازی بخرن

واسه همینه اصلا دلش نمی‌خواد بره اونجا و تقصیر مادر نیست

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
دیدن بچه منم نیومدن، بعد از دوسال واسطه مارو اشتی داد، پسرم دیدشون ، دوباره ۴ سالگیش قطع رابطه کردن، ...

اره دیگ 

با روحیه بچه بازی کردن 

چون انسان نیستن

منم یه همین خاطر یه همسرم گفتم تا الان اونها نخواستن 

از این به بعد اونها بخوان من نمی‌خوام 

چون بچم آسیب میبینه این وسط 

خب چرا فکر نمیکنی اونا یه رفتار بدی با بچه داشتن و تو ذهنش ثبت شده؟

بچه های این دوره زمونه خیلی باهوشن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اره دیگ با روحیه بچه بازی کردن چون انسان نیستنمنم یه همین خاطر یه همسرم گفتم تا الان اونها نخواستن ا ...

کار درستی میکنی ،من بهش گفتم خونشون خیلی دور شده عوض کردن بخاطر همین نمیتونیم بریم و نمیتونن بیان ، ولی با مشاور صحبت کردم که چیکار کنم و تعریف کردم که خیلی اهل قهر کردن هستن و همیشه مشکل میسازن و بعدش قهر میکنن گفت بهتره که اشتی نکنی و این ادمهای سمی رو پسرت نبینه چون قهر کردن رو ازشون یاد میگیره ، دقبقا منم به شوهرم همینو گفتم که ایندفعه من کوتاه نمیام فقط و فقط بخاطر بچه ام که آسیب نبینه چون اونا براشون مهم نیست