2777
2789
عنوان

بیاید نامزدم چی میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 44 پست
عزمزم شما سنت خیلی کمه دوسشم نداری وابستش شدی سر راهت یه آدم دیگ قرار بگیره با شرایط خوب و اخلاق این ...

خیلی سعی کردم کات کنم فراموشش کنم نشد ک نشد

ی مدت نیستم، قلبم خیلی شکسته:)دعا کنید حالم زودی خوب بشه برگردم نی نی سایت🫠💔

چطور اخه دیشب بهش گفتم چرا اینقد منو عصبی میکنید داری عذابم میدی با رفتارا و کارات

بجای گله 

بگو همچین انتظاراتی دارم و نیاز ارامشمه 

خیلی محکم و جدی اما نه با دعوا 

اگر گوش نداد خودتو باهاش عذاب نده 

دوره آشنایی برای همینه دیگه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بجای گله بگو همچین انتظاراتی دارم و نیاز ارامشمه خیلی محکم و جدی اما نه با دعوا اگر گوش نداد خودتو ب ...

بابا خب همین دیروز سر ی موضوع دیگه بحث کردم باهاش اصلا انگار نمیفهمه

اخلاقش ب شدت بده اینو خانوادشم میگنولی من با همه چیش ساختم با بداخلاقیش با بی محبتیش

اگه هنوز عقد نکردی بزارش کنار.  اخلاق هاتون به هم نمی خوره 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

تنها راهی که جنس مخالفو جذب میکنه کم محلیه باهاش سر سنگین شو خودتو سرگرم کن نگرانش کن خودش درست میشه

والا که نمیفهمه

اخلاقش ب شدت بده اینو خانوادشم میگنولی من با همه چیش ساختم با بداخلاقیش با بی محبتیش

اسی نگا کن وقتی ازدواج کردی آخرین چیزی که به چشمت میاد علاقس الان هنوز داغی اولین تجربته همه جور میسازی بعد پشیمون میشی مردی که اخلاقش باپدرومادرش بده بنظرت میتونه با تو اوکی شه  بخدا کاش دخترای ما یکم آگاهیشونو بالا میبردن بعد به فکر ازدواج میفتادن 

این ظلم رو نکن درحق خودت تو لایق بهترین ها هستی حیفه که پدرومادرت باخون دل بزرگت کردن بسپارنت به یه ادم بیخیال وبدرد نخور 

هزارتا پسر خوب دیگه هم هس

بابا خب همین دیروز سر ی موضوع دیگه بحث کردم باهاش اصلا انگار نمیفهمه

شما متوجه نیستی به نظرم 

خوب بگو نمیتونم باهات ادامه بدم و خودتو اینقدر زجر نده 

من تو دوران آشنایی همسرم بد دهنی کرد بلاکش کردم و بعد دو‌روز آزادش کردم 

ازدواج کردیم و بچه داریم 

اما بد دهنی همسرم تو موقع عصبانیت خوب نشده 

فقط یکم بهتر شده و همیشه از این بد دهنیش اعصابم می‌ریزه بهم و خودکرده را تدبیر نیست 

احساسی رفتار کردم

شما متوجه نیستی به نظرم خوب بگو نمیتونم باهات ادامه بدم و خودتو اینقدر زجر نده من تو دوران آشنایی هم ...

خدا کنه هرچی مرد بد دهنه نابود بشه شوهر روانی منم همینه اینقدر بددهنه حالم بد میشه ازش

قشنگ خودتو داری به یه دختر افسرده تبدیل میکنی افرین بهت !!

با ۱۷ سال سن داری خودتو بدبخت میکنی پسری که ادمو بخواد حتی شده تو دسشویی میره یه پیام به ادم میده این دیگه کیه عاشقش شدی  دکمه گمشوشو بزن بره گمشه برای خودت ارزش قایل باش .۱۷ سال یعنی اول اول راه عین دسته گلی خودتو الکی داغون نکن سرش چرا اعصابتو بستی به یه ادم بیتفاوت که نمیخوادت اون جور که باید

بخدا 17 سالمه اینقدر که حرص خوردم و عصبی شدم دیگه دیوونه شدم

ای بابا 

عزیزم حتما پسره هم بیست سالشه 

به فکر آینده ات باش 

بشین پا درس و مشقت دخترم 

خیلی شوهرهای خوب بعدا میاد سراغت 

پسره چند سالشه و شغل و ....چیه