2777
2789
استارتر خوب واقعیت اینه انقدر مادرشوهرت روی شوهرت و زندگیت کنترل داره که اگه بخواد طلاقت بده هم می ت ...

درسته 

مادرشوهرم خودشوجای خدامیبینه 

بم میگفت من هرکاری بخام میتونم بکنم

هرکاری ازدستم برمیادش

والا الان بخادش ی هفته نمی‌کشه منوطلاق میده 

باجادوهاش

حالا واسه شما پدرشوهرتون خوب بوده من همشون مثل همن از خواهر شوهر که نگم حتی جاری هام و برادرای شوهرم

خداازشون نگذره من تازه تو عقدم هستم قطع رابطه کردم انقدر هاره مادر شوهرم شوهرم میگه یکبار با چماق زده تو سر زندایی شوهرم حالش بدشده تا بیمارستان رفتن هار و نفهم زنکه میان سال وبی عقل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته مادرشوهرم خودشوجای خدامیبینه بم میگفت من هرکاری بخام میتونم بکنمهرکاری ازدستم برمیادشوالا الان ...

خدانمیزاره کسی برا کسی زور گویی کنه الهی تو خواب بمیره عن خانوم

من پدر شوهرم میخواست منو بزنه تازه با اینکه شوهرم انگشتمو شکوند

وایی اولین بارمه همچنین چیزایی میشنوم 

پدر شوهرم منو خیلی دوست داره اصلا خیلی عجیبه برام رفتار پدر شوهراتون😐

تو هم همه جا بگوو من با اینا به خاطر بچه هام ساختم 😙هرگز به حرفاشون فکرم نکن

منوهیچ نمی‌برن من کسیونمیبینم تابگم 

میره ب مردم میگه هرچیکارکردم عروسمون نیومد بم گفته برو برو من نمیام توسگای شما 

بخدا میره اینطوری میگه اززبونم

خداازشون نگذره من تازه تو عقدم هستم قطع رابطه کردم انقدر هاره مادر شوهرم شوهرم میگه یکبار با چماق زد ...

چه وحشی 

البته خانواده شوهر منم همشون در همین حد وحشی 

بیچاره اون زندایی

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
چرا باهاشون زندگی میکنی خونه جدا بگیرید مشکل حل میشه دوری و دوستی هرچی نزدیکتر باشم دخالت هاشون بیشت ...

ی کاری کرده میترسم ب شوهرم بگم بیابریم اجاره بشینیم دعوامیکنه 

ن من زمین دارم نمیام 

همش پدرومادرش اینطوریش کردن

درسته مادرشوهرم خودشوجای خدامیبینه بم میگفت من هرکاری بخام میتونم بکنمهرکاری ازدستم برمیادشوالا الان ...

یه چیز بدون همیشه قدرت خدا بالاتر از قدرت جادو و جنبل و یه تیکه کاغذ هست اگه تو ذکر لا حول و لا قوه الا بالله زیاد بگی و به خدا پناه ببری دیگه هیچ جادویی نمی تونه روی زندگیت تاثیر بکنه 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

یه چیز بدون همیشه قدرت خدا بالاتر از قدرت جادو و جنبل و یه تیکه کاغذ هست اگه تو ذکر لا حول و لا قوه ...

بخدا خاهرتواین چهارسال دیدم دعاجادومادرشوهرم چقدقوین هرسازی زده مارقصیدیم 

من ازش میترسم