2777
2789
چاه کن خودش ته چاهه غلط میکنهمادر شوهر همش همینه فتنه و حسود مال منمبخاطر طلا که شوهرم برام میخرید د ...

من ازش میترسم ابرو دیگ واسم نزاشته 

خیلی بی وجدانه 

خودشم جالبش اونجاست نمازهم میخونه

خاک برسرشون کنن دنیا دوروزه دلیو شاد کنید این کولی بازی ها چیه احمقن

تو احمقی که نگم برات 

شوهرم هم حاضر نیست بریم یه شهر دیگه ازشون دور شیم راحت شیم میخواد همش  کنارشون باشه 

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو احمقی که نگم برات شوهرم هم حاضر نیست بریم یه شهر دیگه ازشون دور شیم راحت شیم میخواد همش کنارشون ...

من دیدم دارم خل میشم تو عقد درخواست طلاق دادم

دیگه شوهرم پاشد اومد شهر ما ۱۸ ساعت از ننش دوریم

گفتم یا شهر من یا طلاق من خل میشم کنار شماها 

من دیدم دارم خل میشم تو عقد درخواست طلاق دادمدیگه شوهرم پاشد اومد شهر ما ۱۸ ساعت از ننش دوریمگفتم یا ...

خوبه از الان حرفت رو گوش میده 

پس باهاش خیلی خوب باش و بدی خانوادش رو هم بروش نیار 

نذار بخاطر اونا زندگیت زهرت بشه

دو تا اشتباه کردی هم با شوهر بچه ننه ازدواج کردی. هم تو خونه اونا بچه آوردی اونم دو تا. باید به محض ...

میدونم 

والاچهارساله هرچیکارکردم شوهرم نیومد خانوادش هم نزاشت 

هم شوهرم کارنمیکنه ی آدم بی عاره

خوبه از الان حرفت رو گوش میده پس باهاش خیلی خوب باش و بدی خانوادش رو هم بروش نیار نذار بخاطر اونا زن ...

چشم عزیزم چند باری گفتم ولی خانوادم میگن اونا دورن زندگیت خراب نکن باشوهرم خوب رفتار میکنم  ولی اصلا دوست ندارم عید برم خونشون ننش یه حرف میزنه مارو میندازه به جون هم 

ولش کن اونا اگه حالیشون بود که اینجوری نمیکردن هیچ پدر و مادر دلسوزی دوست نداره زندگیه بچش خراب شه   اینا نفهمن و گرنه ابروی خودشون داره میره پیش مردم بد عروسشونو میگن 

اکیپ سوگلی های سایت#

چشم عزیزم چند باری گفتم ولی خانوادم میگن اونا دورن زندگیت خراب نکن باشوهرم خوب رفتار میکنم ولی اصلا ...

درسته این مشکلات زیاد پیش میاد و با توجه به اینکه همسرت بخاطر شما از شهرش اومده شهر شما حالا شما یکم صبوری کن و از دست همسرت ناراحت نشو جوابشو نده شما که دلیلش رو میدونید یکم خوددارباش 

واسه حالا چند ساعت یا چند روز که‌  پیش اونایی

میگم هرکجامیشینه منوخراب میکنهالان همه جافک میکنن منوطلاق دادن

ببین چقدر بیشرفن واس خودشون سر افکندگی داره دیگه مردم نمیگن تف بهتون  بیاد مادر دو بچه رو طلاق دادین ابروی خودشون اول میره محل نده بزار زر زر کنن 

اکیپ سوگلی های سایت#

ببین چقدر بیشرفن واس خودشون سر افکندگی داره دیگه مردم نمیگن تف بهتون بیاد مادر دو بچه رو طلاق دادین ...

من تنهاناراحت میشم 

عینه خیالشون نیستش

ب شوهرم میگم مادرت همه جاجارزده زنتوطلاق داده توهیچی بهش نمیگی 

چراهمچین اجازه ای  دادی بهش