2777
2789
انشالا هرچی مادر شوهر فتنس تا قبل از عید نوروز بمیره همه راحت بشیم عوضیا دل ندارن تو سینه

نمیمیره که 

یکبار رفت تو کما و برگشت 

با اینکه سنش بالاست یکبار لگنش شکست سر ۲ مانشده خوب شد 

چند بار آنژیو   

همیشه قندش میره رو ۸۰۰

ولی بازم زندست 

داره تقاص پس میده

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اسی حالا که دهرین خونا میسلزین کاملا هنر سیاست رو اجرا کن اصلا تو باید مادرشوهرتو به خودت وابسته کنی کاری کن جوری رفتار کن که مادرشوهرت تورو بیشتر از پسرش دوست داشته باشه 

حتی اگه بی انصافترین هم باشه ولی با زبون می تونی عوصش کنی

نمیمیره که یکبار رفت تو کما و برگشت با اینکه سنش بالاست یکبار لگنش شکست سر ۲ مانشده خوب شد چند بار آ ...

الهی مال منم بیشتر ازاین پس بده خداکه پدر شوهر عزیزمو برد که بااین سگ هار زندگی نکنه داره زجر دنیا رو میکشه

قلب دردیم که هست الهی خدا زبون هاریشو ازش بگیره که خیلی تودل همه سوزونده 

مهریه ندارم بخاطره نوه هاش مثلا کوچیکن بدونه مادرنمونن شیرممیخوره یکیش

استارتر خوب واقعیت اینه انقدر مادرشوهرت روی شوهرت و زندگیت کنترل داره که اگه بخواد طلاقت بده هم می تونه کم کم برنامه اش اجرا کنه منتها حال و حوصله نوه داری و نگه داری بچه ها رو نداره و به خاطر بچه ها تو فاز جدای و طلاق نمی ره 

تو که می دونی شوهرت سر کار نمی ره و پشتت نیست سکوت کن و بسپار به خدا و بشین سر زندگیت! 

شوهرتم چون خرجش از خانواده اش می گیره و حال کار نداره سکوت کرده  مادرشوهرت از این شرایط خسته شده تو رو اذیت می کنه بلکه بلند شین و برید و مستقل شین ولی شوهرت دنده پهن تر از این حرف هاست

فقط دیگه بچه نیار واقعا سخته

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

من پدر شوهرم میخواست منو بزنه تازه با اینکه شوهرم انگشتمو شکوند

ببین من یکم طلاداشتم برده بودن فروخته بودن گفتم چراطلاهاموبم نگفتین فروختین

همه بم حمله کردن طلهاماله ماست مگ چیزی ک ماله ماباشه بایدازتو اجازه بگیریم 

پدرشوهرم دستموگرفت منو تاکجاکشوند جای انگشتاش دستموکبودکرده بود

خب اسی حالا که دهرین خونا میسلزین کاملا هنر سیاست رو اجرا کن اصلا تو باید مادرشوهرتو به خودت وابسته ...

نمیشه عزیزم من تلاش کردم وابسته که نشد هیچ 

بدتر بهم بی احترامی میکرد 

به نظرم دوری و دوستی

تو هم همه جا بگوو من با اینا به خاطر بچه هام ساختم 😙

هرگز به حرفاشون فکرم نکن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
الهی مال منم بیشتر ازاین پس بده خداکه پدر شوهر عزیزمو برد که بااین سگ هار زندگی نکنه داره زجر دنیا ر ...

حالا واسه شما پدرشوهرتون خوب بوده من همشون مثل همن 

از خواهر شوهر که نگم حتی جاری هام و برادرای شوهرم 

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵