2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیشب بیرون بودیم با روبیکا فوتبال برام پخش کرد تا اون رفت غذا بگیره کنجکاو شدم برم تو چتاش ‌..بار اول ک بیرون بود نرفتم بار دوم رفتم دیدم با یکی چت کرده که همون قربون صدقه هایی ک به من میگفت رو به اونم گفته ...تازه از روز اولم گفته بود خیانت و دروغ و انتظار خط قرمزامن😐😂منم چیزی به روش نیوردم ولی بعدش ک چت کردیم فقط بد و بیراه میگفتم به آدمای خیانتکار و دروغگو اونم نمیدونست چی بگه فقط میگف آره😂😂

حالام میخام باز برینم بهش

آخرِ صبر؛سبزه🌱⚡

دیشب بیرون بودیم با روبیکا فوتبال برام پخش کرد تا اون رفت غذا بگیره کنجکاو شدم برم تو چتاش ‌..بار او ...

چطوررر ب روش نیاوردی من بودم همونجااا پارش میکردم دوران دوستی مایه دختره اویزون این بود دوس دختر قبلیش اون پیام داد و رو گوشیش دیدم مگ صبرکردم جرش دادم بعد ک فهمیدم جریان چیه شماره دختره هم برداشتم اون وننشم جردادم🤣

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
چطوررر ب روش نیاوردی من بودم همونجااا پارش میکردم دوران دوستی مایه دختره اویزون این بود دوس دختر قبل ...

من وقتی دیدم اون همه حقیره نخواستم خودمو ناراحت کنم ...

ولی تو چت بهش گفتم میشه بیام رو اکانت روبیکات گف فعلا نه بزار برا چن روز دیگ...فک کنم میخاد تو این چن روز با اونا کات کنه😂

الانم میخام زجرش بدم 

دیشبم فقط تو چت میگفتم پسرا و مردای خیانتکار و دروغگو مادرشون وقتی اونا رو باردار بوده زنا میکزده😂🤲🏾

آخرِ صبر؛سبزه🌱⚡

من وقتی دیدم اون همه حقیره نخواستم خودمو ناراحت کنم ...ولی تو چت بهش گفتم میشه بیام رو اکانت روبیکات ...

میخواد تو این چن روز اونارو انتقال بده جای دیگ چه ساده ای کات کنه🤣

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻