2777
2789
عنوان

داشتم آشپزی میکردم چاقو رو برداشتم 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 41 پست
انلاین بدرد نمیخوره باید تو جمع قرار بگیری بری کوهی دشتی باشگاه های کوه نوردی هم هست میتونی ثبت نام ...

خودم شاغلم پول خوبی هم در میارم میتونم برای خودم خرج کنم مشکل اینه اصلا دلم نمی‌خواد از خونهبرم بیرون 

نه دوستم نداشت الان خیلی عوض شده الان عاشقم شده میبینم تغییر زقتازشو راستش اون شب باهاش حرف زدم خیلی ...

میتونین مشاور برین شاید بهترشه حال زندگیتون 

منم برات دعا میکنم💙

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم شاغلم پول خوبی هم در میارم میتونم برای خودم خرج کنم مشکل اینه اصلا دلم نمی‌خواد از خونهبرم بیرو ...

خب باید بری 

بعد تو خونه اهنگ بزار یا قرآن و دغا هر کدوم حال میکنی عود روشن کن لباس خوب بپوش برقص ببین درسته سخته ولی بایت خودتو مجبور کنی

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
روانپزشک هم رفتم قرص داد ولی یهو بهم میریزم روانی میشم

۳ هفته زمان میبره تا قرصها اثر کنه .

تو که اینهمه سال دووم آوردی این ۳هفته هم روش .

یکم تحمل کن سعی کن تنها نمونی فعلا با تموم بی حوصلگی بشین فیلم البته نه درام ببین تا این زمان بگذره .بعدا هر تصمیمی خواستی بگیر .

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
۳ هفته زمان میبره تا قرصها اثر کنه .تو که اینهمه سال دووم آوردی این ۳هفته هم روش .یکم تحمل کن سعی کن ...

مرسی که سعی کردی کمکم کنی من نه خواهر دارم نه داداش نه مادر خوب و مهربان ممنونم که هستی

مرسی که سعی کردی کمکم کنی من نه خواهر دارم نه داداش نه مادر خوب و مهربان ممنونم که هستی

خواهش میکنم عزیزم خودمم حالم خوب نیست .

یکی دونفر فقط هستن دورو برم که اونا هم دوستی خاله خرسه .

خلاصه منم کم آوردم .

ولی میگم نه الان وقتش نیست بمیرم .

من که تا الان صبر کردم یکم دیگه هم دووم بیارم شاید یه فرجی شد .

در کل درکت میکنم چی میگم .

بارها میخواستم اینکارو کنم .ولی میگم بمیرم بقیه خوشحال میشن و بعد هم میگن ما از اول گفتیم این دیوونست پس فعلا در حال مبارزه هستم .قرصها هم مردمو بهم ریختن نمیتونم بخورم.

خودم مجبورم خودمو بالا بکشم 

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵