2777
2789
عنوان

از وقتی که شوهرم فهمیده بچه دومم دختره محلم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 59 پست
والا مرد خوبیه کلا ادم ارومیه ولی این تفکر عهد جاهیلتو داره که پسر دوست داره

محلش نده 

مهم خودتی و بچه هات 

خواست خدا اینجوری بوده دعا کن بچت سالم و صالح باشه فقط همین 

💞خدایا هزاران بار شکر💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه مرداهمینن من باردار ک بودم گفتن دختره میگف بنداز دخترومیخوام چیکارباز شوهرتوخوبه الان ک ب دنیا ...

بخدا که اگر اینطوری پیش بره بچم دنیا بیاد نمیزارم بغلشم کنه هر روزم تو سرش فرو میکنم بابات تو رو نمیخاست

قبل بارداری همه این چیزا رو باهاش طی کردم کلی رژیم و دارو خوردیم ولز نشد که نشد حالا انگار من مقصرم

شاید خودت بعد از فهمیدن جنسیت یا کلا از اول بارداری یه جوری رفتار کردی که الان به خودش حق میده بابت اینکه دختره ناراحت باشه 

حتما زیاد نازشو کشیدی و چون خودت ناراحتی اونم حس کرده 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

بچه دوممه

فهمیدم عزیزم 

باز هم توکل کن به خدا درست میشه لابد حکمتی بوده

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
بخدا که اگر اینطوری پیش بره بچم دنیا بیاد نمیزارم بغلشم کنه هر روزم تو سرش فرو میکنم بابات تو رو نمی ...

این کار رو بخاطر بچه ات نکن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
اره کلی ازمایش و رژیم و این چیزا خب خدا نخاست مقصر منم باید بارداریم کوفتم بشه

ببین ته دلت خودتم خودتو مقصر می‌دونی پس از دست اون ناراحت نباش خودت بهش اجازه دادی اینجوری باهات رفتار کنه 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

اوخی تاج و تخت اقا بدون جا نشین میمونه.

بگو جم کنه خودشو هییییچ تفاوتی رسما ندارن.

هر چی نباشه بچه اونم هست تعیین کننده جنسیت هم اونه قیافه گرفتنش چیخ

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
ببین ته دلت خودتم خودتو مقصر می‌دونی پس از دست اون ناراحت نباش خودت بهش اجازه دادی اینجوری باهات رفت ...

اره اول خودم مقصرم من اصلا وقتی میدیدم شوهرم همچین تفکری داره و چشمش ب دهن خانوادشه که بگن وای اینم دختر شد چرا اصلا باید بچه میاوردم همون یکی کافی بود هیچکس مقصر نیست جز خود احمقم که خامش شدم

بخدا که اگر اینطوری پیش بره بچم دنیا بیاد نمیزارم بغلشم کنه هر روزم تو سرش فرو میکنم بابات تو رو نمی ...

لطفا توروخدا با احساست بچه بازی نکن و حس نخواسته شدن طرد شدگی هیچوقت به بچت نده . دختر دوسنداره؟؟ بدرک دوسش نداشته باشه از طرف هردوتون عاشقش باش نزار این خلا رو حتی ببینه چه برسه به اینکه بزبون بیاریش

مرد تعیین کننده جنسیت بچه اس😑بگو اگه حالیت نمیشه بچسبون رو دیوار جلو چشمت باشه

بنظرت همچین ادمی با همچین تفکری درک داره اون نمیخاد بپذیره خدا نمیخادا

مگ پسر چی داره ؟؟؟ اون قبلنا بود مردم کشاورزی بودن بچه پسر کمک دستشون بود الان ک اینجوری نیست والا دختر بهتر از پسره ما هم نوه دختری داریم هم پسری ، خواهرزاده های دخترم انقد مایه آرامش مان ک عاشقشونیم بلعکس پسرا هم شیرینن ولی خب شیطونن ب شخصه دلم میخواد بعد ازدواج بچم دختر باشه بسکه شیرینن 

• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍‌                                                                                      ـ کاربری دست سه نفره 🌱💙