2777
2789
عنوان

لباسشویی الان میترکه😱

120 بازدید | 13 پست

خانوم لباسشویی روی یک ساعت میزارم میخوره هیچ اتفاقی نمیوفته اما موقع خوشک کردن میشه روی دور ۸۰۰ درجه انگار لباسشویی میخواد بترکه خیلیییییییی میلرزه پایه هاشو عوض کردم اما بازم میلرزه شدیدددد صدای خیلی بدی میده مال شما هم اینجوریه باید چیکار کنم 

لباس زیاد می‌ریزی به ماشین فشار میاد همیشه تا نصفه شیشه لباسشویی بریز

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی مال شما هم خیلی میلرزه؟؟

خیلی زیاد از اول هم همینطور بود تعمیرکار هم گفت ایراد نداره این تسمه ای ها همینطور صدا میدن

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]