2777
2789

خیر سرش میخواد برای تیزهوشان آماده بشه 

ولی اصلا درسو جدی نمیگیره 

معلماش همش چکش میکنن و پیگیر کاراش هستن 

چون قبلا نمراتش همه عالی بود الان یه مقدار افت تحصیلی داشته 

رفتم بهترین مدرسه ثبت نامش کردم همه هزینه هاشو میدیم و کلی کتاب کمک درسی و کوفت زهر مار براش میخریم 

کادوی شاگرد ممتاز شدنشو براش ps5 خریدم و بزرگترین کار دنیا رو کردم 

حالا نمیدونم چکار کنم 

قبلا یکی دو ساعت بازی میکرد ولی الان شده ۵ ۶ ساعت 

اگه راه حلی میدونید بهم بگید 😭😭😭

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

نمی‌دونم 21 سالمه خودمم نمیتونم از PS5 بگذرم 😑 مشکل ما دهه هشتادیاس

• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍‌                                                                                      ـ کاربری دست سه نفره 🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تشویق و تنبیه براش در نظر بگیرید.

وقتی اجازه بدید بازی کنه که کاری که ارش خواستین رو انجام داده باشه.به عنوان جایزه یک تایم مشخصی.

اگر میخواد بیشتر بازی کنه پس باید بیشتر درس بخود.

قانون بزارید

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
خیلی بده

متاسفانه من زمان کنکورم اینجوری شده بودم 

• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍‌                                                                                      ـ کاربری دست سه نفره 🌱💙

تشویق و تنبیه براش در نظر بگیرید.وقتی اجازه بدید بازی کنه که کاری که ارش خواستین رو انجام داده باشه. ...

خودش دفتر چه برنامه ریزی داره 

حتی خواب و حمامشم ساعت داره 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

خودش دفتر چه برنامه ریزی داره حتی خواب و حمامشم ساعت داره

خب دیگه برای این هم برنامه ریزی کنید و تنبیه کنید در ازای افت تحصیلی تایمش کمتر میشه.و اگر دو ساعت درس بخونه میتونه بازی کنه 

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

تو سن بدی این کارو کردین

من و همسرم اوایل که پی اس خریده بودیم خودمون روزی ۵،۶ ساعت حداقل بازی میکردیم حالا ما با این سنمون که از درس و غیره گذشته و نگرانی های این شکلی نداریم

چه برسه به بچه که عاشق اینه که فقط یه جوری شینطت کنه و درس رو بپیچونه

شما باید مدیریت کنی بچه ۶ ساعت نشینه پای بازی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی