2777
2789
عنوان

بالاخره تصمیم گرفتم طلاق بگیرم اونم توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 36 پست
از لطف زیاد هار شده پس..عین شوهر من!منم دم طلاقمعجببببب!بگو اگه قرآن خوندن من انقد گیرا بود که ی صفح ...

اره به خدا همینو بهش گفتم خسته شدم از بس دعا و جادو تو خونم پیدا کردم می‌دونی حسادت چیه همه‌ی برادراش و خواهرش به خونه زندگی من حسادت میکردن این نفهمید زیر پاش نشستن مغزشو شست و شو دادن مادرم میگه شوهرت اگه عاقل بود میدونست یه دونه دختری این همه مال و اموال برای توعه مثل آدم میو مد میخورد خونوادم میگن برادرت که مریضه نمی‌خواییم زیر کتکای اون توهم چیزیت بشه همه‌ی امیدمون به توعه بعد مرگمون مراقب برادرتی

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره به خدا همینو بهش گفتم خسته شدم از بس دعا و جادو تو خونم پیدا کردم می‌دونی حسادت چیه همه‌ی برادرا ...

ببین اون لیاقت اینکه مال و اموال داشته باشه رو نداره که..انقد بردینش بالا یارو فک کرده خبریه!فک کرده خیلی آدم مهمیه!

مثه منی..انگار خود منی..با این تفاوت که مادرشوهر من خودش دعا نویسه و اون پرش کرده و خواستار طلاقه

خدا مادر پدرتو سالم و سلامت نگهداره...به آدم بد هم لعنت

خوشی زده زیر دل شوهرت

همه همینو میگن فقط دعا کنین قبول کنه توافقی جداشم حوصلهی دادگاه بازی رو ندارم می‌خوام پسرمو بزرگ کنم درس بخونه برای خودش کسی بشه 

ببین اون لیاقت اینکه مال و اموال داشته باشه رو نداره که..انقد بردینش بالا یارو فک کرده خبریه!فک کرده ...

ممنون عزیزم اره همه همینو میگن میگن تو احمقی چرا موندی باید بمیری جنازت از اون خونه بیاد بیرون یه چیزی بگم بخندین ۴ روز با خونوادم رفتیم بانه برگشتم دیدم شورتمو سوزوندن و دعا گذاشتن کار مادر شوهرمه من خسته شدم اون نه سپردم به خدا خدا به توهم آرامش بده

ممنون عزیزم اره همه همینو میگن میگن تو احمقی چرا موندی باید بمیری جنازت از اون خونه بیاد بیرون یه چی ...

هدفش چیه از اینکار؟

یعنی دلش به حال نوه شم نمیسوزه؟

کاش اینا تقاص کاراشونو ببینن..که زندگی ما ها رو جهنم کردن

مرسی عزیزم همچنین

هدفش چیه از اینکار؟یعنی دلش به حال نوه شم نمیسوزه؟کاش اینا تقاص کاراشونو ببینن..که زندگی ما ها رو جه ...

هدفش اینه که کلفتش بشم پدر شوهرم مرده میخواد ما بریم زیر زمین خانم زندگی کنیم کلفتیشو کنم منم نمیتونم الآنم تنهاست میخواد یکی پیشش باشه که احمق تر از شوهر من همه‌ی جاریامن ۴ سال خونش موندن بعد خونه گرفتن من از اول رفتم خونه‌ی جدا عقده شده بگم باور نمیکنین شب بعد اینکه اومدم خونم مهمونی دادم اول خونوادهی همسرمو بعد خاله ها هام و داییامو مادر شوهرم اومد جلو خالم گفت چرا ما رو دعوت نکردی بیایم یه دعوا راه انداخت از اون موقع ۷ سال میگذره هیچ کدوم از خاله هام خونم نمیان میگن مادر شوهرت دعوا را میندازه مادرم تو این ۸ سال ۸ بار خونم نیومده