سلام دوستان نمیدونم تاپیکامو خوندین یا نه امشب بعد چندین سال مقاومت تو این زندگی کوفتی تصمیم گرفتم توافقی جداشم بعد چند سال کتک خوردن و فحش دادن و اذیت های شوهرم دیروز صبح از خواب پا شده بودم بدون اینکه صبحونه بخورم رفتم خونه رو جارو کردم ناهار گذاشتم غذای پسرمم دادم یهو دیدم شوهرم در رو باز کرد اومد با مشت به سرم ضربه زد فکر میکنی می تونی مهریه بگیری میتونی ارث منو توقیف کنی این وسط پسرم گریه کرد منم طلاها مو برداشتم با پسرم اومد خونهی مادرم فاکتور طلاها به اسم منه ولی بخشی از طلاهامو همسرم خریده اونم در قبال ۸ النگوی که پدرم سر عقدم بهم داده بود که من فروختم ماشین خرید ظهرش رفتم پیش وکیل که خواهر شوهر خالمن ایشون گفتن بهترین تصمیمو داری در ازای حضانت دائم پسرت مهریتو ببخش و ۱ ماهه طلاقتو میگیرم خیلی خستم خیلی مقاومت کردم کم فحش به خونوادم نداده کم برادر معلولمو شماتت نکرده خوشبختانه خونه ای که توش نشستیم مادرم نصفشو به نام من زده نصفشم همسرم از مادرم خریده میخوام دادگاهی خونه رم بفروشم شایدم سهم همسرمو پدرم خرید جهازم تو همون خونه موند پدرم حمایتم میکنه من خیلی راحتم دعا کنین همسرم قبول کنه کل طلاهام ۳ سکه پولش میشه نمیخوام اونم بدم بهش چون نابودم کرده فقط میخوام با آرامش زندگی کنم چون اگه برگردم زیر یه سقف شاید منو بکشه بهش یاد دادن به سرش ضربه بزن تا کوفتگی نداشته باشه بره پزشکی قانونی اگه قبول نکنه باید خودمو برای یه جنگ آماده کنم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من خودم به نظرم اول توقیف اموال بگیر که بترسه بشینه سر جاش بعد بشینید صحبت کنید الان شوهرت از موضع ق ...
عزیزم مالی نداره یه نصف خونس نمیتونم توقیف کنم یه تیباس با ارث پدریش که به احتمال قوی میره ثبتی امضا میده که من سهممو گرفتم میمونه حقوقش سالی یه سکه بهم میدن ارزش اعصاب خورد کنی رو نداره اگه قبول نکنه توافقی رو اونوقت مجبورم مهریمو اجرا بزارم بهتره قبول کنه
خدا لعنتش کنهدردش چیه نمیتونه عین آدم زندگی کنه؟انشالله زودتر از دستش راحت میشیخوبه که وابستگی نداری ...
عزیزم دردش از رفاه زیادی که پدرم بهش داده دردش اینه که پدر شوهرم ۲ هفته قبل فونش اومدن خونهی من من داشتم قرآن میخوندم ایشون جانباز بودن و ۴۰ سال نزدیک قلبشون ترکش داشتن بعد دو هفته ایشون ایست قلبی میکنن و همسرم میگه تو قرآن خوندی پدرم مرده به خدا خنده داره خرفش
عزیزم واقعا خیلی خوبه که داری از همچنین مردی جدادمیشی کاش منم میتونستم بابچه ۶ماهه کسی پشتم نیس روز به روز زندگیم داره بدتر میشه امروز برگشته بهم میگه از دولتی تو من به هیچ جا نرسیدم درحالی که حتی تواین سالها یه شاخه گلم نخریده حتی تولدم خواهرش کیلو کیلو طلا دارن مسافرت هاشون بریز بپاشون من هیچ کدوم اینارو برام نکرده اخرش اینم شدجوابم