2777
2789

نمیدونم از کجا بگم از ول پر دردم بگم‌یا از روحیه ک دیگه باید بزارم برا شوهرم. سه ماه پیش همسرم عمل واریکوسل انجام داد قبل عمل تعداد اسپرم ۱۱میلیون بود بعد سه ماه مصرف دارو قرار شد ازمایش بده ک ازمایش داد دیدیم بعد عمل شده ۷ میلیون😔😔😔دکترشم گفت من خوب عمل کردم واریکوسل هم نداره مشکل ناشناختس الان راهتون ای وی اف هست چون ممکنه همینم ک هست کمتر بشه حتی صفر بشه😔چی بگم از هزینه بزرگی ک جلو رومونه از نزدیک عید بودن تا حداقل برج ۴ و ۵ اصلا شرایطش نداریم موندم چکار کنم میترسم دست دست کنیم وعضیت بدتر بشه 😔😔😔

‏احتیاج دارم به خبر خوب، به هدیه‌ی بی‌مناسبت، به دیدن اتفاقی و غیر منتظره‌ی کسی که سالهاست ندیدمش، به شنیدن یه تعریف از کسی که فکر میکردم به چشمش آدم مهمی نیستم، به چندتا شاخه گل، به برگشتن عادتهای خوب قدیمی که خیلی وقته کنار گذاشته شدن، به انگیزه، به امید، به پول، به عشق.                 (میشه برام دعا کنید خدا یه نینی ناز و جیگر بهم بده؟؟ اخه من عاشق بچه هستم 🥰)

دست دست نکن ای وی اف جیزه ختصی نیست انجام بده احتمال بارداری توش زیاده باز اخرین راهم هست چاره نداری انجام بدی

وضعیتت بهتر از منه ک بما گفت ای وی اف ام نمیشه شاید تخمک اهدایی بخان بهم بدن😢

همسرت امپول ایناهممصرف کرد 

اشنای ما هم  خیلی پایین بود با مصرف امپول و یه سری چیزای خوراکی مثل خرن ب اینا ۴۰میلیون شد الانم توراهی پسر دارن

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دست دست نکن ای وی اف جیزه ختصی نیست انجام بده احتمال بارداری توش زیاده باز اخرین راهم هست چاره نداری ...

من خودم تخمک دارم مشکلمون از شوهرم هست ک‌اونم گفت طبیعی اصلا نمیشه ای یو ای هم رد میشه الان تنها شانستون ای وی اف هست گفتم حداقل یه چیزی جور کنم اسپرم شوهرمو فریز کنیم تا ببینم شانسمون کی دستمون باز میشع برم برا اینکار اینم معلوم نیس بگیرع یا نگیره استرس دارم‌میگم نکنه کلی هزینه کنیم اخرش اینم نشه😔

‏احتیاج دارم به خبر خوب، به هدیه‌ی بی‌مناسبت، به دیدن اتفاقی و غیر منتظره‌ی کسی که سالهاست ندیدمش، به شنیدن یه تعریف از کسی که فکر میکردم به چشمش آدم مهمی نیستم، به چندتا شاخه گل، به برگشتن عادتهای خوب قدیمی که خیلی وقته کنار گذاشته شدن، به انگیزه، به امید، به پول، به عشق.                 (میشه برام دعا کنید خدا یه نینی ناز و جیگر بهم بده؟؟ اخه من عاشق بچه هستم 🥰)
همسرت امپول ایناهممصرف کرد اشنای ما هم خیلی پایین بود با مصرف امپول و یه سری چیزای خوراکی مثل خرن ب ...

نه دکتر گفت اول بره فریز کنه امپول و این چیزا دیگه الان مثل شمشیر دو لبه هست ممکنه خوب کنه ممکنه بدتر کنه

توکل بخدا شروع کن اگر شما مشکلی نداشته باشی سریع می‌رید مرحله تخمک کشی و جنین تشکیل دادن

من خودمم تنبلی تخمدان دارم اما رحمم همه چیزش خوبه ذخیرمم دکتر گفت خوبه دیگع نمیدونم

من خودم تخمک دارم مشکلمون از شوهرم هست ک‌اونم گفت طبیعی اصلا نمیشه ای یو ای هم رد میشه الان تنها شان ...

اسپرم رو فک نکنم فریز کنن

عزیزم دارم میگم ای وی اف چیز بدی نیست درسته هزینش زیاده ولی سال بعد ممکنه وضعیت شوهرت بدتر شه شما ام مجبور شی خدایی نکرده اسپرم اهدایی بگیری 

پس سریع تر برید سمت ای وی اف