2777
2789
عنوان

زشته برای پدرشوهرم روز پدر کادور بگیرم برای پدرم نگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 41 پست
بگیر برا پدرتم، چرا میخوای پدرتو کوچیک کنی جلو شوهرت. همون جهازم وظیفش نبوده که داده

به خدا با یه جنگ و کتکی جهیزیه گرفت برام یادم میفته میشینم گریه میکنم چیز خاصیم نگرفت به خدا کم تر از وام ازدواجم شد

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرطی شدی؟

چیکار کنم جای من بودید شمام ناراحت میشدید دیگه کتکاش و دعواهاش سر جهیزیه یادم میفته خون گریه میکنم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
به خدا با یه جنگ و کتکی جهیزیه گرفت برام یادم میفته میشینم گریه میکنم چیز خاصیم نگرفت به خدا کم تر ا ...

فک کردی بابا های ما جهاز،دادن 

بابای من ک میگه من دختر میدم جهاز برا چی بدم 

ولی من دلم براش،میسوزه 

گاهی میگم اینم انسانه سنگ خارا ک نیس دلش محبت بخواد با اینکه ازش متنفرم اما احترامش رو دارم

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

بگیر عزیزم حالا که شوهرت پیشنهاد داده کادو بگیرین 

اگه نگیری شوهرت ممکنه سوءاستفاده کنه روش باز میشه فردا روزی فرصت گیرش بیاد یا دعواتون بشه طعنه و کنایه میزنه خودت سبک میشی

به خدا با یه جنگ و کتکی جهیزیه گرفت برام یادم میفته میشینم گریه میکنم چیز خاصیم نگرفت به خدا کم تر ا ...

وامو مگه خودت داری پس میدی ؟ توقع نکن که ارامشت بیشتر باشه. من جهازمو که خودم گرفتم حتی کادو سر عقدم خودم دادم که بهم بدن بازم میذارم رو سرم خانوادمو

چون بابات نگرفته توهم نمیگیری؟بگیر براش یه روزی پشیمون میشی از این رفتارت

یه بدی های در حقمون کرده هیچ وقت بدی هاش یادم نمیره حسرت همچی تو دلمون مونده بود روزی که خواستگاریم بود لباس نداشتم بپوشم 😭

چیکار کنم جای من بودید شمام ناراحت میشدید دیگه کتکاش و دعواهاش سر جهیزیه یادم میفته خون گریه میکنم

من تفکرم متفاوته.پدرم وظیفه نداره جهاز بده. 

و من وظیفمه ک کمکشون کنم

وامو مگه خودت داری پس میدی ؟ توقع نکن که ارامشت بیشتر باشه. من جهازمو که خودم گرفتم حتی کادو سر عقدم ...

لج کرده بود وامو نمیداد به خودم میگفتم بده به خودم خودمم اقساطشو بدم قبول نمیکرد ( حتی مامانم میگفت وامو بده خودش اقساطشو بده) قبول نمیکرد 

لج کرده بود وامو نمیداد به خودم میگفتم بده به خودم خودمم اقساطشو بدم قبول نمیکرد ( حتی مامانم میگفت ...

تا چند سال میخوای این کینه رو با خودت حمل کنی؟ اگه داده بود که الان مبخواستی بگی جهازم بهم نداده.

وامو مگه خودت داری پس میدی ؟ توقع نکن که ارامشت بیشتر باشه. من جهازمو که خودم گرفتم حتی کادو سر عقدم ...

اگه شاغل بودم ناراحت نمیشدم به خدا ولی منی که شاغل نبودم چطوری جهاز میگرفتم ( البته شوهرم ماهیانه بهم پول میداد اندازه یه حقوق نصف جهیزیمو با اون گرفتم پدرم نمیدونست بهم پول میده اصلا نپرسید نصفشو تز کجا گرفتی