2777
2789
عنوان

دفع پروتئین در بارداری تو رو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 41 پست
می‌تونه جواب خطا داشته باشه چون اونجوری آزمایش داشتم و خیلی استرس داشتم اونا تاثیر نداره؟

خطا نداره عزیزم

دکتر باید بهت قرص بده

خودتو‌نکران نکن با قرص اوکی میشه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم از هفته ۲۰ هر وقت آزمایش ادرار دادم، دفع پروتئین، کلسیم، اگزالات، خون داشتم. ولی نه فشار خونم بالا بود و نه ورم داشتم. تو ادرار ۲۴ ساعته هم حجم ادرادم کم بود و همه موارد رو داشتم. آب هم زیاد میخوردم.

دکتر گفت چون فشار خون ات بالا نیست، مهم نیست، بعد زایمانت رفع میشه. به خاطر هورمون های بارداری اون طور شدم. دائما فشار خونت رو چک کن. 

با ازمایش گلوگز بارداری یه چکاب کامل هم دادم بعد مشخص شد توی ادرار پروتئین هست .بعد دکتر واسم ۲۴ ساع ...

گلوکز نوشته هنوز ندادم همراهش کشت ادرار نوشته من قبل اینکه برم مطب کشت ادرار دادم الان اون امادست گلوکز ن میترسم برم بگه گلوکز کو الان خیلی نگرانم دارم منفجر میشم

من هم از هفته ۲۰ هر وقت آزمایش ادرار دادم، دفع پروتئین، کلسیم، اگزالات، خون داشتم. ولی نه فشار خونم ...

جدی من الان خیلی نگرانم همش میگن خطر داره برا مادر من قبل آزمایش اولش رو تخلیه نکردم اون تاثیر نداره؟

جدی من الان خیلی نگرانم همش میگن خطر داره برا مادر من قبل آزمایش اولش رو تخلیه نکردم اون تاثیر نداره ...

من خیلی آزمایش دادم، چه با تخلیه، چه بدون تخلیه، جفتش خون و پروتئین و کلسیم اگزالات و اورانات گزارش شد.

بخاطر هورمون بارداریه، بعد زایمان خوب میشی.

فقط اگر پاهات ورم کرد، فشار خونت بالا بود، باید بری دکتر و دارو بگیری. اگر خیلی بره بالا میشه مسمومیت بارداری، و هر جا بارداری باشی ختم بارداری میدن و زایمان زودرس میشی.

در کل نگران نباش. رعایت غذایی داشته باش. کدو سبز خیلی خوبه. نمک حذف و کم کن

من خیلی آزمایش دادم، چه با تخلیه، چه بدون تخلیه، جفتش خون و پروتئین و کلسیم اگزالات و اورانات گزارش ...

فشار خون ندارم

ورم هم ندارم 

فقط مشکلم همون ۲ هست خیلی نگرانم کرده 

ممکنه اداره ۲۴ ساعتها بنویسه تو اون مشکلی نباشه خیلی نگرانم

فشار خون ندارمورم هم ندارم فقط مشکلم همون ۲ هست خیلی نگرانم کرده ممکنه اداره ۲۴ ساعتها بنویسه تو اون ...

من ۲۴ ساعته هم دادم داشتم باز.

بگو دکتر تکرار کنه و ۲۴ ساعته بنویسه، ولی همون آزمایشگاه نرو، برو جای دیگه. اگر تهرانی برو آزمایشگاه بیمارستان پارس

من ۲۴ ساعته هم دادم داشتم باز.بگو دکتر تکرار کنه و ۲۴ ساعته بنویسه، ولی همون آزمایشگاه نرو، برو جای ...

کرجم برم ی آزمایشگاه دگ یعنی 

با کشت ادرار معلوم شد اون وای خدا دارم دق میکنم