بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تکرار کن. میبینی بعضا دستگاه ها کالیبره نباشن. آب بخور، نمک کم خیلی کم استفاده کن، فشارت چک کن، ورم چک کن. نگران نباش. این دوران طی میشه، ان شاءالله ختم به خیر و خوشی و سلامتی باشه
من سر دخترم جونم در اومد از سرکلاژ بگیر تا استراحت مطلق شوهرم میکنه هر سری ی چیزی داری از این ترس د ...
منم بچم دختر بود. سرویکسم کوتاه بود ۲۹، ولی دکتر سرکلاژ نکرد، چون سزارین دومم بود و وزنم بالا، گفت شاید رحمت بترکه. دیگه استراحت مطلق شدم تا دقیقه زایمان. پله نرفتم، توالت فرنگی، فقط دراز کش و پاهام رو بالش. حتی حمام هم هر ده روز رو صندلی بلند میرفتم اونم کوتاه مدت. آنفولانزا شدید گرفتم با اینکه واکسن زده بودم و ده روز بستری بخش عفونی شدم. از پسرم مجدد آنفولانزا گرفتم آنتی بیوتیک کم گرفتم، عفونت ریخت گوش میانی و کلا عدم تعادل و استفراغ گرفتم. مایع دور جنین زیاد بود، به سختی تکون میخوردم. پروتئین ادرار که چیز کوچکی از مصائب بارداریم بود. در اثر سرفه های شدید و مکرر، مویرگ های شکمم پاره شد و دل درد شدید، انگار کبودی دست و پا اون طور شد. دل درد مشکوک به آپاندیس شد، بررسی شد که اون نبود، سنگ کیسه صفرا بود....
بله... به همسر بگو بهشت به بها میدن نه بهانه... الکی اسم مادر روی ما نذاشتن....
تازه ده برابر اینا بعد سزارین و گرفتاری ها بعدشه... پس مادر شدی، باید صبور هم بشی.