2777
2789
ولش کنید سنتی بهش معرفی نکنید تا خودش دلش یجا گیر کنه

اخه خودش المانه اینجا نیس یکیو ازتو اینیستا پیداکرده بود تهرانه رفتیم اوکی شد الان میگه احساس میکنم پشیمونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب معیار هاش رو ازش بپرسید یک دختر شکل معیار هاش براش پیدا کنید مثلا یک نفر بور دوست داره یکی مشکی ی ...

همرو پرسیدم قبول میکنه عکسم براش میفرستیم همین ک باطرف حرف میزنه تلفنی میگه ی چیزی گفت دلمو سیاه کرد میگه ولش کنید نمیخام ماهم هی ضربه میخوریم گل وشیرینی میبریم الکی😂

ثابت شده اینجور آدما اخرش میرن بدترین جا زن میگیرن یا کاملا برعکس چیزی میشه ک دنبالشن😂

تو فامیل ما پسرعموم و پسرخالم دوناشون سخت گیر بودن 

یکیشون دنبال این بود زنش شبیه مانکنا باشه سفید باشه خوشگل باشه

اخرش رفت ی زن سیاه گرف سبزه هم ن ها..بخدا رنگ پوستش سیاهه، اصلا زیبایی ظاهری نداشت هیکل داغون😑ولی خداییش دخترخوبیه شخصیتشو دوست دارم دختر فهمیده ایع یعنی اونهمه خودشو خانوادشو جرداد اخرشم با انتخابش همه تعجب زده شدن چون تاکیدش رو زیبایی و سخت گیریاش دیگه دهن همه رو صاف کرده بود

پسرخالمم دنبال دخترای پولدار بود و تاکید زیادش رو پول بود ک از لحاظ مالی تو یه سطح یا بالاتر باشه خودشم پولدار بود اخرشم وسط خواستکاری رفتناش دست تقدیر همه چیو عوض کرد یهویی عاشق ی دختر شد ک زیبایی ظاهری بیست ولی از لحاظ مالی صفر😂دقیقا برعکس شد جوری ک خانواده دختره توانایی مالی حتی اینکه ی دست قاشق همراه دختره بکنن نداشتن پسرخالم جهازم برا خونه خودش،خودش گرفت

شوهر خالم و خالم مونده بودن چی بگن هرچی گفتن بچه تو اینعمه مدت مارو اسفالت کردی از اینجا ب اونجا کشوندی روهمه عیب گذاشتی توکه دنبال اینجور مورذی بودی اخع این..دیگه عاشق شده بود😂الانم سه تا بچه دارن خیلی هم خوشبختن

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸
سنی نداره که بزارین خودش عاشق بشه هرچند دختر خوب دیدین معرفی کنین ولی خودش دلش گیرکنه تو خاستگاری کو ...

عزیزم ماهم میگیم صبرکن یکی باب میلت پیداشه میگه نمیخام پیرپسرباشم سنم بالارفته وازین چرندیات