2777
2789
کار درست ،،ولی با ازدواج‌و‌تشکیل خانواده احساس پوچی نمیکنه ،،،،،حالا شما هی برو سرکار و درامد داشته ...

باهمه احترامی ک واسه نظرتون قائلم اما من برعکس فک میکنم اخه واسه چی از تجربیات دیگران استفادا نمیکنید 

من ۲۰سالم بود دختر عموم گفت هیچ خبری تو ازدواج نیست گفتم یچیزی واس خودش گفت 

شد ۲۲سالم با پسری ازدواج کردم ک اولاش میگفتم خدایا چ کار خوبی انجام دادم ک اینو سرراه من قرار دادی 

وقتی رفتم تو زندگیش اینقدددددر شرایطش بد بود که کلته سرم گذاشت و مهریه مو با کلک ازم گرفت اون موقع بود ک فهمیدم ازدواج واقعا خبری توش نیس و مث یه هندوانه دربسته میمونه !

چرا باید ازدواج کرد وقتی زندگیتو تضمین نمیکنه 

بیخیال مردم !!!!!بشینید خونه باباتون کیفشو ببرید خودتون کار کنید پول درارید و حاضرم قسم بخورم ک ازوواج فقط مشکلات اعصاب و روان میاره 

چون تا نری تو زندگی معلوم نیس طرف چکارس و یهویی غافلگیر میشی و طلاق میگیری و از همه مهمتر مجبوری واسه خلاص شدن از شرش مهریه تو ببخشی 

دیگه خود دانید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه دست کت و شلوار که خودش ۷،۸ میلیونه با پیراهن و کفش ۱۰ تومن که میشه 😄گل زیر یک میلیون نمیشه . بعد ...

اون جوونی که میره خاستگاری باید قبلا کار گرده باشه و الان حداقل پول رهن رو داشته باشه 

بعدم چخبره ی کت شلوار و کفش ۱۰ ملیون 

یا خونواده دختره همین الان لازم نیس برن وسایل مجلسی تر بخرن باید خونه ای که دختر داره از قبل بفکر اینجور چیزاشون باشن که الان نرن زیر فشار 

گل یک ملیونی لازم نیس بخرن دوسه تا رز رو بگن مغازه دار تزیین کنه خوبه دیگه مگه چخبره بابا

پدر مادر من اول درس خوندن ب ی جایی رسیدن بعد ازدواج کردن شما تنها هدف زندگیت ازدواجه معتقدی بدون ازد ...

بهر حال نظرات مختلفه و علایق و سلایق فرق میکنه نه من میتونم قانعت کنم نه شما ،،، من وقتی نظر دارم اصلا خودمو در نظر نگرفتم که بخوام بگم تنها هدف زندگیم ازدواج بوده 

موفق باشی

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

باهمه احترامی ک واسه نظرتون قائلم اما من برعکس فک میکنم اخه واسه چی از تجربیات دیگران استفادا نمیکنی ...

عزیزم حرفای شما متین ودرست ،ولی متوجه نظر اولم نشدین که گفتم ازدواج عاقلانه و‌مسولیت پذیر باشه و در حد توان به زن و زندگیش برسه و‌زندگی رو واقعا زندگی کنه ،،،،نه اینکه بره زن بگیره یا شوهر کنه برا بدبخت کردن و‌شدن ،،نظرم در مورد ازدواج عاقلانه بود 

یه دست کت و شلوار که خودش ۷،۸ میلیونه با پیراهن و کفش ۱۰ تومن که میشه 😄گل زیر یک میلیون نمیشه . بعد ...

شما گفتی خواستگاری

خواستگاری فقط گل و شیرینی میخواد و میوه و چای هم خانواده عروس میارن لباس هم داماد یه لباس مرتب یا کت شلوار یا از قبل داره میپوشه یا میخره باهاش صد جا خواستگاری میره و برای یه جا ی دیگه کت و شلوار دیگه نمیخره بره باز خواستگاری

کسایی هم داریم برای هر خواستگاری یه کت شلوار بخرن که دیگه اونقدر لارج اند که هزینه ازدواج به چشمشون نمیاد

✒️

باهمه احترامی ک واسه نظرتون قائلم اما من برعکس فک میکنم اخه واسه چی از تجربیات دیگران استفادا نمیکنی ...

زندگی خونه هر پدر ی هم چنان تضمین خوشبختی نیس ،محدودی و حق کار کردن و‌بیرون رفتن نداری ،،هروز جنگ اعصاب و‌روان هس که هزار بار به خودت میگی چرا به‌خواستگارم جواب بله ندادم و‌هی حسرت میخوری 

اون جوونی که میره خاستگاری باید قبلا کار گرده باشه و الان حداقل پول رهن رو داشته باشه بعدم چخبره ی ک ...

پول رهن حداقلی بخوام یه خونه معمولی تو یه منطقه معمولی بگم ۴۰۰ میلیونه . البته تهران رو خبر ندارم ، ولی میدونم خیلی بیشتره . چندسال با این حقوقا باید کار کنه بتونه تازه یه خونه رهن کنه ، رهنی که هرسال هم مبلغی میاد روش .

بعد از این مراحل هم رد بشن وارد زندگی بشن تازه مشکلات و مسائل مالی نمود پیدا میکنه . 

والاه ما یه سوپرمارکت میریم دوتا پلاستیک وسایل می‌خریم نزدیک یه تومن از دستمون میره . خورد و خوراک فقط کلی هزینه هست الآن در ماه .

شما گفتی خواستگاریخواستگاری فقط گل و شیرینی میخواد و میوه و چای هم خانواده عروس میارن لباس هم داماد ...

عزیز من خواستگاری رو با نشون گفتم . کاش هزینه های شروع زندگی به همین خواستگاری بود . مشکل ازدواج تازه وقتی همه چالش هارو پشت سر گذاشتی و وارد زندگی شدی شروع میشه .

مگر اینکه درآمد بالایی داشته باشی . ولی خب عامه جامعه یا گارگرن یا کارمند .

کاش خواستگاری تا سیسمونی با ۲۰تومن سرو تهش بسته میشد.انگار تو این جامعه زندگی نمی‌کنید .

چرا مغلطه میکنی گفتی خواستگاری اینهمه گفتم نه نمیشه اینقدر،

کی گفتم کل ازدواج ۲۰ تومن میخواد؟

✒️