داشتیم در این باره اتفاقا با مامانم تلفنی حرف میزدیم میگفت سرده گاز قطعه بعد تا اومد بره زیر پتو ادامه حرف بزنیم برقشونم قطع شد😂 دیگه به قضیه عروسی نرسیدیم اینترنت کلا قطع شد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
تا کی ؟ لطفا سطحی نگر نباشید ،، مشکلات جامعه هم به کنار اوکی ،،،تا کی میخوای مجرد باشی ،مجرد منظورم ...
پوچی چیه انسان فقط با ازدواج از پوچی درمیاد؟ هدف و کاره ک انسانو از پوچی درمیارع ن ازدواج
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
کسی که یه عمر کار کرده در امد داشته و بفکر ازدواج وتشکیل خانواده هس ،قیمت دلار و طلا جلوشونمیگیرن
ازدواج حاصل کار و تلاش نیست
ازدواج اغاز زندگیه
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*