2777
2789
عنوان

اگه برگردین عقب چه اشتباهی رو هررگز تکرار نمیکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 37 پست

برگردم عقب بازم همون اشتباهات و میکنم!

ادما با اشتباه کردن و از اشتباهاتشون درس گرفتن ه که میتونن رشددکنند

کسی اشتباه نمیکنه که زندگی نکنه! تجربه نکنه! 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اره عزیزم یادم اومد با هم صحبت کردیم😘😘😘‌منظورم همون سال اول کنکور بود که ۹۷ بود و من همون سال پرس ...

اهان ممنونم گلم، الان میری سرکار؟ یا ارشد میدی؟

منم واقعیتش میخوام شروع کنم برای خوندن دوباره ی کنکور البته پایم بد نیستا ولی خب میخوام دیگه بشینم بکوب بخونم

علاقم پزشکی یا داروعه اما خب اگ نیارم میرم پیرا یا فرهنگیان ولی خب واقعیتش میخوام همه ی تلاش خودم رو بکنم ته ته توانم

اره میفهمم این حس و حالا واقعاا بده، الان بازم شما لااقل مدرکت رو گرفتی من ک ولش کردم الان همکلاسیام ترم ۶ هستن یه سال دیگ بخونن تمومش کردن

اما خب میخوام مقایسه رو بذارم کنار چون تو این مدت به اندازه کافی نابودم کرده حس میکنم دیگ جون ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برگردم عقب بازم همون اشتباهات و میکنم!ادما با اشتباه کردن و از اشتباهاتشون درس گرفتن ه که میتونن رشد ...

اره اشتباها یه وقتایی هم خوبه ولی تکرارش نه

یه وقتایی احتیاجه پیش خودمون یا تو یادداشت گوشیمون بنویسیم ک اقا اینکارم اشتباه بوده و هرازگاهی هم نگاهش کنیم

وگرنه قطع به یقین ک زندگی بدون اشتباه وجود نداره

اره اشتباها یه وقتایی هم خوبه ولی تکرارش نهیه وقتایی احتیاجه پیش خودمون یا تو یادداشت گوشیمون بنویسی ...

تکرار استباه اسمش دیگه اشتباه نیست حماقت ه

همون رو هم به نظرم ادما دارن ۹۹ درصدشون

با درصدت موافق نیستم ولی خب به همین دلیل ادم عاقل و پخته کمه!