2777
2789

سلام لطفا نظرتونو بهم بگید. ما یک خانواده ی اشنا داریم ک مادرم از گذشته باهاشون در ارتباط بوده و دوست هستند 

این خانواده ی سرشناس پسری دارند ک ۲۰ سال ازم بزرگتره و هنوزم مجرده (هنوز مجرد مونده و آمارمو میگیره)

و مادرم برام تعریف کرد ک زمانی ک من بچه کوچولو بودم این پسر منو میبینه و. ب مادرم میگه این دختر مال منه و کلا از زمانی ک مادرم منو ب دنیا میاره این پسر احترام عجیب و غریبی که مادرم میزاره طبق گفته مادرم

و به خانوادش هم میگه 

طوری که پدر این شخص به مادرم میگن بزار دخترت و پسرمو اسماشونو باهم جفت کنیم(یه همچین اصطلاحی که میگن)و تا دخترت بزرگ شد باهم ازدواج کنند 

خلاصه پدره فوت میکنه 

خانوادشون مشکل پیش و .... وارد جزئیات نمیشم

فقط دوستان تنها سوالی که برام پیش اومده بدور از شوخی اینه که بهم بگید چه چیزی باعث میشه یه پسر ۲۰ ساله دختر بچه ای رو ببینه و بگه این دختر باید مال بشه و تا سالیان سال ادامه کنه؟؟؟

واقعا چه منطقی پشتش هههست؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب الان شما۳۰بشی اول جوونی ایشون میشه 50الان در چه حالین؟!

الان که من ۲۰ سالمه 

و اینکه مجردم.میشه بگین نظرتون چیه؟؟

چی باعث شده یکی یه دختر بچه ببینه و فکر کنه این همسر ایندشه و میخواد ازدواج کنه باهاش؟؟؟

الان که من ۲۰ سالمه و اینکه مجردم.میشه بگین نظرتون چیه؟؟چی باعث شده یکی یه دختر بچه ببینه و فکر کنه ...

رک میگم پدوفیل هستش چون توی اون سن بالاخره ب تموم بلوغ ها رسیده و شماهم دیگ تقریبا دخترش حساب میشین😊😊😊😊

خداجونم شکرت🦋

منم بدنیا اومدم پسرهمسایه ده سال بزرگتربوده همین حس وداشته ومامانم میگفته میومدپیش گهواره ات تاپنج سالگی مواظبم بود بعدچندسال ماازاون محله رفتیم بزرگ شدم اومدخواستگاریم من جواب منفی دادم

گاهی انسانم آرزوست

منطقی  نیست اگه یه پسر ۲۰ بگه من میخوام در آینده  با این نوزادی که تازه به دنیا اومده ازدواج کنم  کلا سلامت عقلش مشکل داره حتی خانوادش، آدم عاقل چنین حرفی نمیزنه داداشم با یه دختر که ۲۰ سال ازش کوچیکتر بود برخلاف  نظر خانواده ازدواج کرد و زندگیشون با درگیری وناراحتی  یک سال بیشتر دوام نیاورد  چون دیدم گفتم.

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
منطقی نیست اگه یه پسر ۲۰ بگه من میخوام در آینده با این نوزادی که تازه به دنیا اومده ازدواج کنم کل ...

بله میدونم ولی اینکه چطور یه شخص با دیدن یه بچه بخاد باهاش تشکیل زندگی بده برام سواله