2777
2789
عنوان

اگه برگردین عقب چه اشتباهی رو هررگز تکرار نمیکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 37 پست
بعضی قضاوت های زودهنگام رو نمیکردمبا بعضیا که فکر میکردم آدمای خوبی هستن معاشرت نمیکردمو بعضیا که فک ...

حقققق تلخ💔💔

البته که الانم دیر نیست

انگاری یه وقتایی هممون نیاز داریم چیزایی ک ذهنمون و قلبمون پذیرفته اشتباهه رو شفاها بیان کنین که یادمون نره 

همین نوشته میتونه واقعاا کمکمون کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حقققق تلخ💔💔البته که الانم دیر نیستانگاری یه وقتایی هممون نیاز داریم چیزایی ک ذهنمون و قلبمون پذیرف ...

یکی از خواستگارامو خیلی بد قضاوت کردم😔

بنده خدا پسره انشاالله خوشبخت باشه هر جا که هست ولی خیلی پشتش الکی حرف زدم و تهمت زدم بهش

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
تو دانشگاه خیلی بیشتر و بهتر درس میخوندم و درگیر حاشیه نمیشدم پشت میموندم که دارو قبول بشم گول ادا ا ...

عه من با شما قبلا هم انگار حرف زدم راجب انتخاب رشته🥰

منظورتون از پشت موندن بعد اتمام رشته خودتونه یا کلا قبلش

واقعیتش یه چیزی ک میخواستم بنویسم ولی انگاری جرئتش رو نکردم همین بود، الان داشتم تو ذهنم میگفتم جاش بود همون پرستاری که ۴۰۱ قبول شدم رو ادامه میدادم

نه اینکه خودم رو بندازم تو مسیر کنکور

البته نمیدونما ولی انگار این کارم حتی اگ اشتباهم باشه بازم دوسش دارم🥲

یکی از خواستگارامو خیلی بد قضاوت کردم😔بنده خدا پسره انشاالله خوشبخت باشه هر جا که هست ولی خیلی پشتش ...

اره این مدلی واقعا سختع

ادم هی تو وجدان خودش حالش بده انگاری

همینکه پشیمون قلبی شدی و توبه کردی باور کن خدا قبول میکنه ازت انشاالله اونم خوشبخت شده

بعدش دیگه پیگیری نکردی ببینی چی اومده سرش

اره این مدلی واقعا سختعادم هی تو وجدان خودش حالش بده انگاریهمینکه پشیمون قلبی شدی و توبه کردی باور ک ...

آره واقعا الآن سعی میکنم کمتر قضاوت کنم🥲

خدا منو ببخشه 😔

آره ازدواج کرده با یه دختر خوب اتفاقا

چرا؟ کلا هیچکدوم تز دوستات اوکی نبودن؟منم البته همینطور با بیشتریا

با پسر

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آره واقعا الآن سعی میکنم کمتر قضاوت کنم🥲خدا منو ببخشه 😔آره ازدواج کرده با یه دختر خوب اتفاقا

افرین چه عادت خوبی داری تو خودت ایجاد میکنی👌👌🙌

خب خداروشکررر

انشاالله یه اینده خوبم در انتظار خودته

خدا واقعا دوستت داره ک نمیخواد به راه بد کشیده بشی

عه من با شما قبلا هم انگار حرف زدم راجب انتخاب رشته🥰منظورتون از پشت موندن بعد اتمام رشته خودتونه یا ...

اره عزیزم یادم اومد با هم صحبت کردیم😘😘😘‌

منظورم همون سال اول کنکور بود که ۹۷ بود و من همون سال پرستاری اوردم و از ترس اینکه همینو هم سال بعد قبول نشم و همینطور شرایط بدی که داشتم، رفتم و الان پشیمونم باید پشت میموندم تلاش میکردم یا قبول میشدم که هیچی یا قبول نمیشدم حداقل حسرت نمیخوردم که تلاشی نکردم و دوباره میرفتم پرستاری چون بلخره پرستاری رو قبول میشدم 

پرستاری واقعا سخته خستگی و مسئولیت و استرس بدون تعطیلی بدون حقوق خوب! تو هم کار خوبی کردی که نرفتی بهش فکر نکن 

الان چیکار میکنی؟ 

افرین چه عادت خوبی داری تو خودت ایجاد میکنی👌👌🙌خب خداروشکرررانشاالله یه اینده خوبم در انتظار خودته ...

ممنون از دعاتون عزیزم🌿

لطف دارین❤️