2777
2789
عنوان

فساد محیط کار🤬

403 بازدید | 21 پست

من امروز متوجه شدم دوتا از همکارام چقدر ادمای کثیف و مضخرفین

علاوه بر هزار عیب و ایراد کاری و ... ک دارن

از نظر جنسی هم خیلی بی بند و بارن

این منو اذیت میکنه

داره از کارم بدم میاد😞

اذیتت میکنن؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چقدر بد عزیزم محیط رو برای شماهم نا امن کردن خدا لعنتشون کنه

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سال پیش یکی از همکارام ک خانوم بود

با هزار ترفند بمن نزدیک شد

و خودشو ادم خوبی نشون داد

البته خیلی نشونه تو رفتارش بود که میشد فهمید این ادم خرابیه 

خلاصه

ما خیلی باهم بعنوان دوست وقت گذاشتیم 

ولی رفته رفته فهمیدم چقدر ادم پنهان کاریه 

حتی وضعیت تاهل یا عدم تاهلشو پنهان میکنه

اکثر وقتا حس کردم این شوهر داره

ولی نمیگه به کسی 

تا بازار خرابیش کساد نشه

چند سال پیش یکی از همکارام ک خانوم بودبا هزار ترفند بمن نزدیک شدو خودشو ادم خوبی نشون دادالبته خیلی ...

بعد 

هر حقه بازی میکنه 

تا بتونه با اقایونی که مافوق مان رابطه برقرار کنه

هر رابطه ای

ازاین ادمم بدم اومده

آره من کلی جون کندم تا به این شغل برسم حالا ک رسیدم و اینارو می بینم خیلی ناامید میشم

تمرکزت رو بزار رو خودت عزیزم ادم خوب و بد همه جا هست

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}