2777
2789

منو شوهرم هیچ پرده عفت و حرمتی دیگ بینمون نیست

همه جور حرفی بهم زدیم و فحش دادیم حتی بدترین حرفارو در مورد خانواده هامون زدیم

مثلا با علاقه ازدواج کردیم اما یساعت پیش بهش گفتم میخوام طلاق بگیرم 

حتی انقد دلمو شکسته ک بهش گفتم حتی رابطه جنسیتم صفره معلوم یود داره دق میکنه

هرروز باهام دعوا میکنه همش عصبی و پرخاشگره 

قوای جنسیشو کلا از دست داده بعد بمن میگ تو میلی بمن نداری و میندازه گردن من قیاف نداره دیگه جیبش خالی و بیکار همش داریم قرض میکنیم خانوادش ترکیده و داااااغون بشدت!!!!

۴ساله قراره ترگ کنه روز ب روز بدتر میشه و قولای الکی میده و خبری از ترک نیست مصرفش قبلا شیره و ب ۲ بود الان شده متادون و خوابیدن کل روز و شب بیداری 

روانمو بهم ریخته از زندگی سیر شدم حتی دیگ بیرون هم نمیرم قیافم مث افسرده ها شده وضعیتم داغونه 

پولی هم ک دستش بیاد هیچوقت بهم نمیده و همیشه کارتا باخودشن مگه بخواد خوردنی بخره باهاش برم خرید 

بچه ندارم ۲۷سالمه پشت آزمون وکالت هستم و چون خانواده خودمم وضع آنچنانی ندارن نمیتونم الان برگردم برای طلاق اصلا پول ندارم و مستقل نیستم موندم سال اینده قبول بشم و اینم لازمش درس خوندنه و تمرکز پس سرکار نمیتونم برم واقعا 

بیاین بهم راه حل بدین خیلی داغونم قرص خواب آورم خوردم خابم نمیبره بخدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بشین درستو بخون و فکر کن اصلا وجود نداره ،فقط همین یکسال تحمل کن مستقل که شدی اونوقت به جدایی فکر کن ...

از همدیگ بدمون میاد دعوا ک میشه دیگ همو نمیشناسیم...

نمیدونم چکارمیشه کرد

تازه مشاوره ام رفتم گفت بمون درستش کن