2777
2789
عنوان

متاهل ها بیان

245 بازدید | 49 پست

خانما شما بعد رابطه کی میرید حمام ؟ من عادت دارم بلافاصله بعدش برم امااا چون موهام خیس میشه سریع به شدت سرما میخورم بچه هم خابه نمیشه نصف شب سشوار کشید..کلاه هم سرم میکنم اما خیسی تو سرم میمونه بدتر میشم.اصلا نمی‌دونم چیکار کنم شما چه راهکاری دارید یا چیکار میکنید 😓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در اتاق بچت رو بببند 

برو تو هال ک دور باشه ازش سشوار بکش با باد ملایم 

باد ملایم صداش خیلی کمه 

قبل سشوار هم با حوله آب موهات رو بگیر خشک کن قشنگ , اینطوری دیگه با ۱ دقیقه سشوار کشیدن خشک خشک میشه مو

نمیشه موهاتو کوتاه کنی یا اگه بخاری داری زیادش کن روی بخاری خشک کن ، یا تو اتاق در رو ببندی شاید زیاد صداش نره

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

باحوله تاجایی که میتونی خشک کن ابشو قشنگ بگیر بعدم هم روسری سرت کن هم کلاه

الان که زمستونه اگه بخاری دارید با بخاریم میشه خشک کرد که سرمانخوری 

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️