2777
2789
عنوان

امشب گفتم حتی رابطه جنسیتم بده و طلاق میخوام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معتاد به فکر زنش و زندگیش نمیتونه باشه

بشین بخون صد در صدت رو بذار برای این آزمون کلاس میتونی شرکت کتاب بگیر برای این چیزها هزینه کن اونو دیگه در نظر نگیر و ازش بچه دار نشو تا بتونی قبول شی رو پای خودت وایسی بعدم بتونی جدا شی 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
از همدیگ بدمون میاد دعوا ک میشه دیگ همو نمیشناسیم...نمیدونم چکارمیشه کردتازه مشاوره ام رفتم گفت بمون ...

ادمی دعوا راه میندازه ک میخواد بمونه درست کنه اوضاع رو تو که قصد موندن نداری فعلا هم که شکمتو سیر نگه میداره سقفم بالاسرته ،فک کن وجود نداره میدونم خیلی سخته اما خب بعدا به خودت افتخار میکنی

ادمی دعوا راه میندازه ک میخواد بمونه درست کنه اوضاع رو تو که قصد موندن نداری فعلا هم که شکمتو سیر نگ ...

مشاورا زر مفت زیاد میزنن من خودم خیلی تراپیست عوض کردم چون اصلا حرفای منو نمیفهمید طرف ،تا بالاخره یه دونه پیدا کردم که عمیقا گوش میده و باهام همدردی میکنه همین باعث شده یکمی حالم بهتر بشه

کسی که خودش روانی به بقیهمبگه روانی ازش جداشو حتی یدلخوشی کوچیکم برات نزاشتهمیخای چیکار این جونورو

خصوصیات خوبی هم داشت اما بدیهاش بیشترن 

من بابامم معتاد یوده زندگیمونو آتیش زد جوونی مادرم ب باد رفت

مادرم خیلی چیزا ب دلش موند اخ خدا😭😭😭

از لحاظ مالی ک اصلا داداش مجرد هم دارم بداخلاقن وگرن پدرمادرم حتما پشتمن

طلاق بگیر 

یه مدت خونه مادر و پرت باش کار پیدا کن

خدایی با چیه شوهرت موندی معتادها رابطه جنسی بلد نیست بی پوله پرخاشگره😐

کاربری دست دو نفره🌸
قبلا اره الان فقط میترسم از طلاق نمیدونم چرا

اگر دوسش داری و نمیخوای طلاق بگیری که بمون درستش کن شرایط و حرمتای بینتونم درست کن اگر نه که خب طلاق بگیر راحت شو

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
میتونم اره درسم عالیهیسال دیگ آزمونمه‌..بعدشم کارآموزی

😍 من چرا انقدر واست ذوق کردم. اولش دلم سوخت واست بعدش که گفتی آزمون وکالت فهمیدم اصلا به دلسوزی احتیاج نداری تو .خودت خانومی که🍬❤️

مشاورا زر مفت زیاد میزنن من خودم خیلی تراپیست عوض کردم چون اصلا حرفای منو نمیفهمید طرف ،تا بالاخره ی ...

من ۴ مین تراپیست بود ک رفتم

یکیشون ک گفت مستقل شو و طلاق 

بقیه از سازش و تلاش صحبت کردن

آخرین مشاورمم گفت اونکه گفته طلاق بگیر خودش مشکلداره عصبیه