2777
2789
عنوان

توروخدا ثواب داره راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 29 پست
😘 ممنون که بازم بهم دلداری میدی عزیزم آخه ۴ سالو ۲ ماهه منتظرم خسته شدم دکترم نامه نوشته برا ای وی ...

برو خب ای وی اف رحمتو تحریک میکنه جتی ممکنه طبیعی باردار شی حینش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام منم شرایطم مشابه شماست 

۵سال اقدامم

قدم ۱۶۰ وزنم ۸۵

تنبلی تخمدان و پریودی نامنظم

شوهرم عمل واریکوسل داشته

الانم روز ۱۴ آی یو آیم بیبی چکم منفیه😔😔 ما بهتر همو درک میکنیم 

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

سلام منم شرایطم مشابه شماست ۵سال اقداممقدم ۱۶۰ وزنم ۸۵تنبلی تخمدان و پریودی نامنظمشوهرم عمل واریکوسل ...

آره عزیزم خدا به دلمون صبر بده خسته شدم من قدم ۱۶۴ وزنمم ۸۶ بود ولی سدم ۷۷ رژیم گرفتم خستم خستم خسته 😫

جسارتا نمیدونی به چه دلیلی آی یو آی شما جواب نداد؟

من با آمپول های گونال اف و اچ سی جی دوتا فولیکول ۱۹ و ۲۰ داشتم و این ۱۴ روز استراحت کردم و چیز سنگین بلند نکردم پله نرفتم و رعایت غذایی کردم نمیدونم چرا منفی شد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

آره عزیزم خدا به دلمون صبر بده خسته شدم من قدم ۱۶۴ وزنمم ۸۶ بود ولی سدم ۷۷ رژیم گرفتم خستم خستم خسته ...

رژیم چی گرفتی من پس فردا آزمایش دارم اگه آزمایشمم منفی شد هرکاری واسه لاغر شدن میکنم حتی شاید برم بوتاکس معده کنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😬

رژیم چی گرفتی من پس فردا آزمایش دارم اگه آزمایشمم منفی شد هرکاری واسه لاغر شدن میکنم حتی شاید برم بو ...

کم خوردم از هرچی نیاز به کارهای خاص نیست برو دکتر رژیم بهت برنامه میده لاغر میکنی😘