2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده این چه بلاییه سر خودم اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 35 پست

سلام عزیزم وقتت بخیر💖.

اول اینکه میخواستم بدونم صرفا میخواستی دردودل کنی که این تاپیکو نوشتی یا توصیه میخوای؟ یا اینکه میخوای بقیه هم خاطرات مشابه تورو باهات به اشتراک بذارن؟ 

چون نمیخوام الکی توصیه کنم درحالی که شاید فقط میخوای شنیده بشی❤️.

۬ ި۬ܝ̇ߺܥ‌‌ܭَܨ ܨ ܢ̣ߊ‌ܝ̇‌یܣ،ܢܚܫܨ ܭܔ ܥ‌‌ܝ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ߊ‌ܚܓ ܢ̣ܝ̇ߺܥ‌‌ߊ‌ܝ̇‌ی🥀

جای زخم روی بدن رو جدی بگیر. الکی میگه دوستش تو مستی زده. درگیر شده احتمالا با کسی ، با چاقویی چیزی ...

نه خب خودمم از این جا زخما دارم فقط یدونشو دیده که 11 تا بخیه خورده

در این مورد نیاز نیست دروغ بگه چون خودمو دارم

ولی خودم زدم

اما یدفعه بحث همینا شد گفت خوشش نمیاد این جا زخما جایی باشن که کسی ببینه،اگه کسی ببینه فکر میکنه طرف چقد ولویی و نمیدونم فلان و ایناست یادم نیست چی میگفت دقیق

☀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم وقتت بخیر💖.اول اینکه میخواستم بدونم صرفا میخواستی دردودل کنی که این تاپیکو نوشتی یا توصی ...

نمیدونم هرچی به مغزتون میاد بگید

من فقط نشستم هرچی به مغزم میاد و تایپ کردم چون از صبح اینقد بهش فکر کردم رد دادم

اره خلاصه 

☀️
بعضی تجربه ها گرونه عزیزم خیلی تلخه زهرماره

دقیقا میدونم ولی الان منو تو تا صبح هم بگیم فایده نداره بعضی چیزارو واقعا باید تجربه کرد تا فهمیدشون خودم کشیدم و الان خیلی پشیمونم ک چرا اونموقع حرف بزرگترهارو گوش ندادم... 

'آدمی‌را‌درک‌کردن‌بهترازدوست‌داشتن‌است.

نمیدونم هرچی به مغزتون میاد بگیدمن فقط نشستم هرچی به مغزم میاد و تایپ کردم چون از صبح اینقد بهش فکر ...

عزیزم من خودمم روی ی پسری که از خودم ۲-۳ سال بزرگتر بود کراش بودم. ی مدت طولانی دوسش داشتم بدون اینکه بدونم چرا و اون حتی خبرم نداشت‌.

الان این پسری که راجبش صحبت میکنی کراشته یا دوست پسرت؟ چون اینم مهمه.

من از کل ماجرا خبر ندارم و اینکه اخلاقیات شما دونفر هم نمیدونم ولی با توجه به چیزی که نوشتی به نظرم بهتره با خودت به آیندت فکر کنی و از خودت بپرسی "واقعا ارزش من همچین آدمیه؟"‌.

واقعا سخته وقتی اون طرفم بهت نخ میده و گیجت میکنه با کارات بخوای بهش فکر نکنی مخصوصا نوجوونی  اونم سن ۱۷ سالگی با اون فشار روانیی که رو آدمه و ذهن آشفتستو فراموش کردن کراشت میتونه سخت باشه، ولی واقعا با خودت به آینده فکر کن و ببین همچین آدمیو توی آیندت میخوای؟ تهش میخوای با این آدم به کجا برسی؟

افکارتو توی کاغذ بنویس تا بهتر بتونی بفهمی توی ذهنت چی میگذره و بتونی بهشون ی نظمی بدی.

ببین سرانجام از رابطه با این آدم چی میخوای و واقعا ارزششو داره که بخوای بخاطر این آدم بعدا ضربه بخوری و ی تصمیم اشتباه بگیری یا نه؟

امیدوارم تونسته باشم یکمی هم که شده کمکت کرده باشم💖.

۬ ި۬ܝ̇ߺܥ‌‌ܭَܨ ܨ ܢ̣ߊ‌ܝ̇‌یܣ،ܢܚܫܨ ܭܔ ܥ‌‌ܝ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ߊ‌ܚܓ ܢ̣ܝ̇ߺܥ‌‌ߊ‌ܝ̇‌ی🥀