2777
2789

جریان از این قزاره من پدربزرگمو چند سال ندیدم کلا دختر دوسته نه پسر دوست معتقده که عروس بداخلاقه نیاد خونمون خوشبختیش واجبتره

همه پسرا میرن ولی کم بابای منم اصلا نمیره..

بابابزرگ من 4 تا باغ بزرگ داره و یه مغازه درامدش ام اینه که هرسال سیب و شلیل به سرد خونه تحویل میده و پس اندازم داره ..

حالا این بابابزرگم قبل مرگش گفته بود که احتمال بیشتر من اموالمو به خیریه بسپارم..

میخوام اونایی بخورن که ندارن و...

دوستم اینو مسخره میکنه که پدربزرگ خودخواهه و چقدر کودن مغزه

این همه پول رو بده فقیرا

حالا بابامو مسخره میکنه چون بابام جای دیگه است 2هفته یکبار میبینم و هر 2هفته بکبار میاد میبره شهرش خرید میکنه بعد میره شهرشون

ااونو مسخره میکنه ک بابام دوسم نداره و احتمالا خیانت میکنه

دوستم راست میگه؟

.

دوستت داره ازت سواستفاده میکنه برای خالی کردن عقده هاش. نیابد همه حرفاتو بهش بزنی. ازش فاصله بگیر 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس میکنم هنوز کمی سنت کمه بخاطرهمین اینطور میگی

صد درصد پدربزرگی با همچین تفکراتی کودنه اما ب غریبه ای مث دوستت انقد پرو بال نده و پروش نکن ک بخواد نظر راجب پدر و پدربزرگت بده باهاشم قطع ارتباط کن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

حسادت ميكنه بعدم چه دوسته بچه اي داري انگار شيش سالشه اينو بزار كنار مگه مجبوري خودتو شكنجه بدي عزيزم به هيچ احدي ربطي نداره تو خانواده چي ميگذره چ برسه ب اينكه نظرتم ميده

شما چرا از کلمه ی دوست استفاده میکنید برای همچین ادم بی ادبی؟؟ مشکل شماست که بلد نیستید کیو دوست خطاب کنید! تروخدا برای تنها نموندن با هرکسی دوست و اشنا نشید!!!

به حرفش اهمیت نده

اما جدا از این ها لطفا دوستاتون رو در مورد مسائل زندگیتون مطلع نکنید

من دوست صمیمیم حتی نمیدونه شغل بابام چیه، حتی اگه من نگم جوری ازم فهمیده ک حق سوال کردن نداره

حالا اینا ب کنار، به دوستت چه ربطی داره که اینجور نظر میده؟ بمون تو روش که اصلا تو چکاره ای، دلمون میخواد اینجور زندگی کنیم