2777
2789
عنوان

خانم های متاهل لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 75 پست

منتظر شوهرم نمیمونم خودم ابروشو میبرم!! 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

دوستان یه شماره ای منو شوهرمو وارد گروه لوازم آرایشی کرد هیچ شماره ای برام آشنانیس پنجتامدیرگروه دار ...

پیامتو پاک کن

و بیا بیرون از کانال.

حس بد نگیر. لابد فامیلی دوستی کسی اد زده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دنبال دردسر نگرد بابا كثافتو هر چي بيشتر هم بزني بدتر ميشه شما خودت سنگين و رنگين باش هيچكس نميتونه ...

اخه رفتارش یه کم عجیب بود میتونست سلام کنه ولی دیگه زیاد باهاش حرف نزنه ولی کلی باهم حرف زدن 

دیگه نمیشه که برای هر کسی شمشیر رو از رو بکشه! شوهر منم بارها کسایی رو دیده که زل می زنن بهم و قشنگ جار میزنن که تو کف من هستن اما چاره ای نیست نمیشه که چیزی بگی! چون اونوقت صداتم دراد میگن طرف خودش دور از جون خرابه بعد اومده میگه فلانی بهم نظر داره! 

ولی مطمعن باش نه بی غیرته نه عدم علاقه باعث میشه که واکنش نده ، بلکه از تو مطمعنه و میگه حالا اینم یه گوهی خورده ، گوه رو که نباید هم زد!

پیامتو پاک کنو بیا بیرون از کانال.حس بد نگیر. لابد فامیلی دوستی کسی اد زده

چراپاک کنم میخوام بدونم کیه میخوام ببینم همونیه که شک دارم یانه واتساپه یه دلهره عجیبی گرفتم توذهنم میوونه تاهمسرمم بیاد گروهو ترک میزنم ولی میخوام بدونم کیه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چیزی نمیشه گفت..

شاید میخواد جوری رفتار کنه که معلوم نباشه که خبر داره.

چون اگه بخواد بگه خبر داره اون وقت مجبوره یه حرکتی کنه...

شایدم تو ذهنش ی برنامه ای داره نقشه ای داره...

ولی کلا بزار فراموش بشه... به نظرم با این حرفا تحریک نکن نگو بی غیرتی و.....

زن و بچه داره

بهتر فیبم میگرفتم از پیامش بعد میفرستادم برای پدروملدرش میگفتم جمعش کنید! 😐

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

بی. غیرت

آدم یه چیزایی میبینه و میشنوه که باورش سخته...یارو میره واسه زن خودش مرد میاره تا باهاش نزدیکی کنه تا خودش بشینه کنار تماشا کنه لذت ببره.. این یکی هم که اسی میگه یه جور از همون افراده