2777
2789
عنوان

امشب سخنران بودم📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1657 بازدید | 161 پست
😆این دیگه چی چی بود!از کجا به این نتیجه رسیدید که ادبیات یک پیکره‌ و راه واحد داره و هرکس از ابزار ...

ادبیاتی واقعی ظاهرشو عادی نگه میداره اغراق هنری نداره

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
اول ببینید چه منظوری دارید؛ بعد از صحتش مطمئن بشین، بعد سعی کنید با به کار گرفتن مناسب‌ترین کلمات من ...

متوجه شدم منظورتون رو 

ممنون از توضیحتون 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چقد رفتارتون برام قشنگ بود که به افرادی که اومدن نصیحت کردن یا مسخره کردن بی توجه بودیدواقعا خ ...

رها باش

مولانای جان

💕

حس میکنم سرکاری.چرا یه نفر که استرس عکسشو داره،دوباره عکس میذاره

اين‌جوری که نباید بگین!

باید بگین دیدن کتابخانه و کتاب‌های مورد مطالعه‌ی یک ادیب و مولوی‌شناس می‌تونه خیلی جذاب باشه؛ می‌شه عکس کتابخونه‌تون یا حداقل چند جلد از کتاب‌هایی که مشغول مطالعه‌اش هستید رو ببینیم؟!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اول ببینید چه منظوری دارید؛ بعد از صحتش مطمئن بشین، بعد سعی کنید با به کار گرفتن مناسب‌ترین کلمات من ...

فقط یه چیزی بگم 

شما به رفتار این خانم وقتی دیگران به‌ توهین کردن توجه کردید؟ 

نظرتون چی بود

من هم با دید ظاهرش حس کردم که ظاهرش به تحصیلاتش نمیاد 

ولی با دیدش شخصیتش مطمن شدم که ایشون همون مولانا رو میشناسه هم ادبیات میدونه 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

فقط یه چیزی بگم شما به رفتار این خانم وقتی دیگران به‌ توهین کردن توجه کردید؟ نظرتون چی بودمن هم با د ...

تو مجازی چیزی قابل استناد نیست.

هیچ تعجبی نداره که شما کاربری دوم ایشون باشی.

(منم کاربری سومش)

و...

پس در مورد فرایند اطمینان حاصل کردن خود تجدید نظر کنید!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
فقط یه چیزی بگم شما به رفتار این خانم وقتی دیگران به‌ توهین کردن توجه کردید؟ نظرتون چی بودمن هم با د ...

سپاس از شعورتون

صورت زیبای خلق را هیچ نیست

ای برادر سیرت زیبا بیار

سپاس از شعورتونصورت زیبای خلق را هیچ نیستای برادر سیرت زیبا بیار

البته شما ظاهر زیبایی دارید 

یه وقت از حرفم تفسیر اشتباه نشه 

تو مجازی چیزی قابل استناد نیست.هیچ تعجبی نداره که شما کاربری دوم ایشون باشی.(منم کاربری سومش)و...پس ...

نمیدونم چی بگم 

موفق باشید 

تو مجازی چیزی قابل استناد نیست.هیچ تعجبی نداره که شما کاربری دوم ایشون باشی.(منم کاربری سومش)و...پس ...

به ظاهرم و حرفام توجهی نکن...همش فانی هست

فقط کپشن اول بخون

یکم از شب عرس و مثنوی بخونی من رسالتمو انجام دادم جان دل🤍

من ندیدم بزار لاکیم کن گذاشتی

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.