بچه ها من تو رابطه ام.ی رابطه معمولی هم نیس ک بگم حالا چون تعهدی نداره بزام خرج نمیکنه. مثلا عشقشم عشقمه ۴ ساله باهمیم باهمدیگر تعهد داریم. حالا من موندم چرا واقعا برام خرج نمیکنه. فقط باید همه چیو زوری ازش بخوام😔 نکه نداشته باشه خداروشکر وضع مالیش هم عالیه .ولی بخدا توقع چیزای گرون ندارم فقط دلم میخاد گاهی خوشحالم کنه سوپرایزم کنه.بزام کادو بخره.دلم میخاد بدونه منم شرایط مالیم چجوریه ماهیانه ی مقدار بهم بده. ولی انگار ن انگار همش میگ خوب اگ چیزی نیاز داری بگو. من نمیخام خودم هی بهش بگم.چون خجالت میکشم حس بدبختی بهم دست میده اگ بخام بگم. دوس دارم بدون اینکه بهش بگم خودش بزنه ب کارتم خودش بزام کادو بخره.واقعا توقع زیادی ندارم.فقط ی جا خوندم گفته بود همونجور ک پسرا خجالت نمیشکن همه چی ازتون میخان شما ام خجالت نکشید ولی نمیتونم. نمیخام فکر کنه بزا این چیزا. بخدا تا حالا اگ میخاستم میتونستم ی عالمه ازش پول بگیرم ولی نمیخام. فقط میخام خودش خوشحالم کنه. الان تو ی شرایطی ک بخدا مث چی تو گِل گیر کردم از بی پولی سر بسته ی جوری بهش فهموندم الان پول احتیاج دارم ولی انگار ن انگار روم نمیشه رک بگم. توروخدا بگین چیکار کنم