2777
2789
عنوان

امشب سخنران بودم📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 161 پست
شما تو اون تاپیکت گفتی از نی نی یار بخواید تاپیکامو حذف کنه ،یه بیمار روانی داره از عکسم سوء استفاده ...

مگه تو نی نی سایت آدم میتونه چیکار کنه 

که ذهنت جای بد رفته 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

شما تو اون تاپیکت گفتی از نی نی یار بخواید تاپیکامو حذف کنه ،یه بیمار روانی داره از عکسم سوء استفاده ...

پاک میکنم عزیزم

به این نتیجه رسیدم آدم بیمار همجا هست

بیخیال شدم

به قول مولانای جان رها رها رها باش

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون اهل ادبیات و مرید مولوی هستید؛ مولوی می‌گه: هفت شهر عشق را عطار گشت ما هنوز اندر خم یک کوچه‌ایم! ...

تفسیر عرفانی این شعر آرایش ظاهری نیست اگه علاقه به عرفان داری درخواست بده برات معنیش کنم

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
انتخاب شخصی خودش هست توادبیات چیزی که خییل بهش تاکید میشه یک آزادی دو احترام به آزادی دیگران

😆

این دیگه چی چی بود!

از کجا به این نتیجه رسیدید که ادبیات یک پیکره‌ و راه  واحد داره و هرکس از ابزار ادبیات استفاده کرده به همون چارچوب پایبنده؟!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
😆این دیگه چی چی بود!از کجا به این نتیجه رسیدید که ادبیات یک پیکره‌ و راه واحد داره و هرکس از ابزار ...

درسته ادبیات یک پیکر نیست 

ولی من خیلی دیدم که تو شعر ها از آزادی میگن 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

تفسیر عرفانی این شعر آرایش ظاهری نیست اگه علاقه به عرفان داری درخواست بده برات معنیش کنم

به به عارف و سالک هم که هستید؛ البته می‌شد حدس زد!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.