واقعا چرا؟ مسخرشون میکنن تیکه میندازن تاهم بگی دانشجو پزشکیم میگن دروغ نگو.کلا اینجا نه ها.همه جا
اگر هستید تا عکسه رو بذارم
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ربطی به اونی که گفتی نداشتمنظورش اینه که با پارتنراشون که دانشجوی پزشکین پز میدن انگار خودشون پزشکی ...
نه بابا.منظورش اینه من آدم کودنی هستم ک با ی دانشجو پزشکی نامزد کردم
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
چون حسادت میکننمردم ما متاسفانه چشم دیدن موفقیت از خودشون بهترون رو ندارن مثلا مسخره میکنن که دانشجو ...
افرین دقیقا
بقیه هم سریع میگن ما دانشجو چ رشته ای هستیم یا تو بیو میزنن اما هیچکس بهشون هیت نمیده
میگفت دانشجو های پزشکی همه جا میگن ما دانشجو پزشکی هستیم، چندروز پیش یکی تو دستشویی پاساژ خرید گیر کرده بود داد میزد من دانشجو پزشکی ام درو روم باز کنین لطفا😂😂(یه وقت فکر نکنین اینو من گفتما، فقط خوندم)
ز غوغای جهان فارغ "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانیست"
وای یه توییت دیدم میگفت دانشجو های پزشکی همه جا میگن ما دانشجو پزشکی هستیم، چندروز پیش یکی تو دستشوی ...
جدی میگی😐