جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم هیچ کس عاشقم نشدم...شوهرم میگه خیلی دوست دارم ولی منظورم عشق مجردیه نه ازدواج سنتی
به این حالت میگن بواریسم. یعنی طرف زندگیش خوبه ولی بازم به خودش زهر میکنه و میگه باید صورتی تر میبود.در حدی پیش میره که خودش و همه اطرافیان رو نابود میکنه تو اون حسرتش.کاذبه حسی که داری.جلوی خودت رو بگیر.
تیتر تاپیکهات رو یه نگاه کردم. متاسفانه مشکلت اینه که کنترل فکر و نگاه نداری. این که هنوز پیگیر اکست هستی، ولی حساسی که شوهرت خیانت کنه. این که داری حسرت تیپ و قیافه ی یه مرد دیگه رو میخوری. نتیجه؟
به زودی روابطت با همسرت کلا از بین میره و افسرده و تنها میشی. پس به جای حسادت محکم به زندگیت بچسب و بسازش
حسادت نکن قیافت کریه و زشت میشه هااا...بعدش استاد دانشگاه چیه دیگه ی معلم هست پولی ندارن ک حتی رسمی ها...خداروشکر کن شما هم همسر داری .خیلی دخترا زیبا و با اخلاق و شخصیت مجرد و تنها باقی موندن