2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 40912 بازدید | 279 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسمش ارشام تهرانی نیست؟

به چه نکته ظریفی اشاره کردی درود😂🙌🏻

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

منم هیچ کس عاشقم نشدم...شوهرم میگه خیلی دوست دارم ولی منظورم عشق مجردیه نه ازدواج سنتی

به این حالت میگن بواریسم. یعنی طرف زندگیش خوبه ولی بازم به خودش زهر می‌کنه و میگه باید صورتی تر می‌بود.در حدی پیش می‌ره که خودش و همه اطرافیان رو نابود می‌کنه تو اون حسرتش.کاذبه حسی که داری.جلوی خودت رو بگیر.

یه بار چندین سال پیش یه مشاورخانواده اومده بود دبیرستان نصیحتمون میکرد میگفت حواستون باشه ۳ مدل  شغل شوهر جز خطرناکترینا برای ازدواج هستن

پزشک، وکیل، استاد دانشگاه

چون زنای زیادی چشمشون دنبال اینا میره و احتمال خیانت و جدایی زیاده تو این ۳تا شغل

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
نه همه که پیر نیستن ...بستگی به مدرکت داره ..پسرداییم متولد۶۶ جز هیات علمی دانشگاه تهرانه .چندین سا ...

سهمیه داشته ۱۰۰۰۰۰٪ امکان نداره بااین سن بدون سهمیه هیآت علمی بشن

نه عزیزم صرفا اینطوری نیست همکارای همسرم که امسال جذب شدن یعنی فراخوان جذب ۱۴۰۱بودن متولد آخر ۷۲هستن ...

خییییلی کم پیدا میشه استثناهارو نگفتم درکل گفتم وگرنه دوست خودمم سهمیه داشت الآن استاده😂

تیتر تاپیکهات رو یه نگاه کردم. متاسفانه مشکلت اینه که کنترل فکر و نگاه نداری. این که هنوز پیگیر اکست هستی، ولی حساسی که شوهرت خیانت کنه. این که داری حسرت تیپ و قیافه ی یه مرد دیگه رو میخوری. نتیجه؟

به زودی روابطت با همسرت کلا از بین می‌ره و افسرده و تنها میشی. پس به جای حسادت محکم به زندگیت بچسب و بسازش

حسادت نکن قیافت کریه و زشت میشه هااا...بعدش استاد دانشگاه چیه دیگه ی معلم هست پولی ندارن ک حتی رسمی ها...خداروشکر کن شما هم همسر داری ‌.خیلی دخترا زیبا و با اخلاق و شخصیت مجرد و تنها  باقی موندن 

حسادت نکن قیافت کریه و زشت میشه هااا...بعدش استاد دانشگاه چیه دیگه ی معلم هست پولی ندارن ک حتی رسمی ...

جدی ؟

🟧📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم.