واقعا چرا؟ مسخرشون میکنن تیکه میندازن تاهم بگی دانشجو پزشکیم میگن دروغ نگو.کلا اینجا نه ها.همه جا
اگر هستید تا عکسه رو بذارم
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
آدم سالم و نرمال حذف میکنه کسایی رو که پز میدن دوستان پزی میمونن و خودشون تهش
ببین کسی که از خاب شبش زده از جمع های خانوادگی زده از تفریح زده از غذا و زندگیش زده و عمرشو برای رسیدن به هدفش صرف کرده و به هدفشم رسیده بایدم پزشو بده ادمای موفق پز ندن کیا بدن؟کسایی ک میخورن و میخابن لابد؟پز خوردن و خابیدنشونو بدن؟
ببین کسی که از خاب شبش زده از جمع های خانوادگی زده از تفریح زده از غذا و زندگیش زده و عمرشو برای رسی ...
البته عزیزم پز دادن در هرنوعیش خوب نیست
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.