2777
2789
عنوان

چرا انقدر همه از دانشجو پرشکیا بدشون میاد این عکیو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 110 پست
خب واقعا اقای دکترهم هست😁

اره هست 

ولی خداییش تصور کن  مثلا تو نقاشی.. یه هنرمند فوقالعاده چیره دستی.. بعد تو جمع فامیل بقیه وقتی میخوان صدات کنن بگن. اقای نقاش😂 اقای هنرمند😂😂

یا مثلا طرف دبیره،... صداش کنن اقای دبیر، این مبلارو از کجا خریدی؟ 

والا باهوش تر از پزشکیا، نابغه ها و المپیادیان  ولی انقد ادا ندارن

نه من اصلا برام حسادت برانگیز نیس حسرت برانگیز چرا هست ولی متاسفانه هرچی دانشجوی پزشکی دیدم خصوصا دخ ...

این یه مقداریش برمیگرده به ذهنیت خود ادم

چون تو ذهن ماها کردن پزشکی بهترین رشته ست هر دانشجوی پزشکی که میبینیم کنارش حس کمبود میکنیم و فکر میکنیم اون داره پز میده و مغروره 

تا یه حدیش اینه 

بقیه ش هم به این دلیله که این یه حقیقته بالاخره که پزشکی جایگاه ویژه ای داره چه به عنوان تحصیلات چه به عنوان شغل خیلی بالاست و ادمی که ظرفیت نداشته باشه با این ویژگی ها دچار غرور میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به کسی چه عزیزمهمچین با پشت دست بزن تو دهن حسودا

درست میگی ب بقیه چ

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

نه من اصلا برام حسادت برانگیز نیس حسرت برانگیز چرا هست ولی متاسفانه هرچی دانشجوی پزشکی دیدم خصوصا دخ ...

خیلی هم زر میزنند 

یکیو میشناسم دانشجوی پزشکیه 

تا دیروز نه لباس درستی میپوشید نه چیزی 

الان واسه من ادم شده میخواد پز بده

شیطونه میگه گذشتشو بکوبم تو سرش ادم بشه نکبت 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

دقیقاااا منم همینطوریمیکی رشتمو میپرسه عزا میگیرم ک حالا طرف فکر میکنه دارم پز میدمهیییچ حاهم ننوشتم ...

من دیگه میپرسن میگم ولی فامیلا رو ندیدم بعد از فوت بابابزرگم ،غریبه باشن راحت ترم ...هنوز که هنوزه سال دو هستم از خانواده ام میپرسن درباره ی من اینقدر تو سکوت بود قبولیم 

هه 😂اولین نفری که فهمید معلم دوران راهنماییم بود و مربی رانندگیم 😂

خبری از پز دادنم نیست ،از کل فامیل و اطرافیانمم معمولی تر زندگی میکنم ...

🤍🩶🖤
شما پز میبینی؟ پز نیست 90درصد مواقعدانشجو ذوق داره بعد اون همه سختی رسیده به هدفش

ذوقش رو آدم باید مدیریت کنه تا تبدیل به ادا نشه

من با پزشکا مشکلی ندارم ولی بعضی از نسل جدید دانشجوهای پزشکی با یه سری اداهایی توی فضای مجازی واقعا چیپ بازی دارن درمیارن 

طرف فوق تخصصه از بهترین دانشگاه ها کلی سرتیفیکیت داره ولی حتی خیلی جاها نمیگه پزشکه میگه کادر درمانم همین!

ولی بعضی دانشجوهای نسل جدید دانشگاه آزاد یه شهر دورافتاده هستن هنوز امتحان علوم پایه رو نداده حتی یه جوری سیس میاد خنده داره😂😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
این یه مقداریش برمیگرده به ذهنیت خود ادمچون تو ذهن ماها کردن پزشکی بهترین رشته ست هر دانشجوی پزشکی ک ...

کاش میشد این نظر رو پین کنم بالاسر تاپیک

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

نون و ابتو نمیده ولی سلامتیت دستشه

پولشو میگیره مفتی که انجام نمیده 

بعدم اینی که من میگم چیزی حالیش نی که بخواد سلامتیم دستش باشه

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

من دیگه میپرسن میگم ولی فامیلا رو ندیدم بعد از فوت بابابزرگم ،غریبه باشن راحت ترم ...هنوز که هنوزه س ...

میفهممت .موفق باشی همیشه عزیزم

اره هست ولی خداییش تصور کن مثلا تو نقاشی.. یه هنرمند فوقالعاده چیره دستی.. بعد تو جمع فامیل بقیه وق ...

خب بقیه خودشون دکتر خطاب میکنن از گذشته اینطوریه میتونن خطاب نکنن ، پزشکا که چاقو نمیزارن رو گردنشون که بیاین مارو دکتر صدا کنین

این یه مقداریش برمیگرده به ذهنیت خود ادمچون تو ذهن ماها کردن پزشکی بهترین رشته ست هر دانشجوی پزشکی ک ...

والا من پیش هرکی احساس کمبود کنم پیش اون خزوخیل هایی که دیدم احساس کمبودنمیکنم وای دهه های ماداغونن خودشونو گم کردن اصلا یه تیپای افتضاحی هم داشتن بانگاه بد وغرور اصلا دلم نمیخادفک کنم میترسم ازشون