2777
2789
عنوان

چرا انقدر همه از دانشجو پرشکیا بدشون میاد این عکیو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 110 پست

بدشون میاد دیگه :/

ریشه در نرسیدن داره برای اکثرشون 

نسبت به منم رفتار نادرست میشه ولی کمتره چون تا جای ممکن کمتر میگم هستم ،تو بیو هامم نزدم و ...

والا تو اطرافیانم آدما دستاوردای معمولیشونو جار میزنن و یه جوری خودشونو نشون میدن که نگم 😂ولی بلایی سرم آوردن ملت که قبولم شدم نگفتم خودم :/

اینقدر زنگ زدن مامانم که تهش گفت 

علت پز دادن یه سریا هم اینه گاها جز پزشکای اول خانواده ان ،یعنی اونایی که من دیدم یا پزشکای اول خانواده شون بودن یا سهمیه ای 

ما معمولیا زندگیمونو میکنیم 🙃

🤍🩶🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بدم میاد

از چی بدت میاد؟

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بدشون میاد دیگه :/ریشه در نرسیدن داره برای اکثرشون نسبت به منم رفتار نادرست میشه ولی کمتره چون تا جا ...

دقیقاااا منم همینطوریم

یکی رشتمو میپرسه عزا میگیرم ک حالا طرف فکر میکنه دارم پز میدم

هیییچ حاهم ننوشتم و نکفتم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

عوضش اون زمان ظرفیت ها هم خیلی کمتر بودهاصلا فرض رو بر سختی بودن بذاریم بازم دلیل بر پز دادن نیست

اولا که یکی از سوالات کنکور اون زمانی ک شما میگین این بوده چه نام اندام شنوایی چیست؟بچه یه ساله هم میدونه گوش

دوما ک از خوشیمون داریم میزنیم از تفریحمون داریم میزنیم از خابمون داریم میزنیم از غذامون از زندگیمون از عمرمون داریم میزنیم بایدم پزشو بدیم

چون حسادت میکننمردم ما متاسفانه چشم دیدن موفقیت از خودشون بهترون رو ندارن مثلا مسخره میکنن که دانشجو ...

نه من اصلا برام حسادت برانگیز نیس حسرت برانگیز چرا هست ولی متاسفانه هرچی دانشجوی پزشکی دیدم خصوصا دختراشون بشدت مغرور ومتکبر وازخودراضی بودن جوری که انقد غرورداشتن ویه حالت وحشی خاصی توچشاشون بود ادم جرئت نمیکردنزدیک شه

اولا که یکی از سوالات کنکور اون زمانی ک شما میگین این بوده چه نام اندام شنوایی چیست؟بچه یه ساله هم م ...

واقعا

برات مهم نباشه 

وقتی قبول شدم یه بنده خدایی از فامیل انقد بد این رشته رو گفت...... 

الانم که نامزد کردم همش میگن وای زوده وای.... 

دوستمم میگفت موقع قبولی، یکی از خانومایی فامیل بهش گفته وای عمرتو هدر میدی وای ضرر میکنی 

دوستمم رک بهش گفته همین که مثل پسر شما بیکار بیعار نباشم عالیه، دهنشو بسته

... 🤍🦋
برات مهم نباشه وقتی قبول شدم یه بنده خدایی از فامیل انقد بد این رشته رو گفت...... الانم که نامزد کرد ...

خیلی هم ب من میگن اینو ک عمرتو هدر میدی زندگی نمیکنی جوونی نمیکنی

از چی بدت میاد؟

از دانشجویان پزشکی 

چون پز میدن

خو لامصب نون و ابمو تو داری میدی یه طوری حرف میزنه ادمو عصبانی میکنه

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

ریشش چیه؟ حسادتچرا به ادمایی که از خودشون سطح پایین تره محبت میکنن/ ترحم و حس قدرت

دقیقا خب همین 

این حسادت تو جامعه ی ما خیلی شدیده و همرو باهم غرق میکنه 

غرق نفرت  

غرق نامهربونی 

غرق یاس و …

از دانشجویان پزشکی چون پز میدنخو لامصب نون و ابمو تو داری میدی یه طوری حرف میزنه ادمو عصبانی میکنه

اوناهم از تو بدشون میاد😁