2777
2789
عنوان

یک لحظه تصور کنید مرگتون رسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 54 پست
اعمالمون حق الناس مال من یکی توش نیست تازه کلی هم طلب دارم حق الله هستش انشالله مشمول عفو الهی میشم ...

خوش به حالتون اگر حق الناس ندارید 

ولی خب حق الناس مواردش یکی دوتا نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره گناهه ولی وقتی خسته باشی راضی ای

تو خسته شدی درست ولی من میگم

تو باید به چیزای فکر کنی که خوبه بهت انگیزه میده شاید مسخره بیاد ولی دنیا هیچوقت اونطور که میخایم نیست  

ببین وقتی چشماتو ببندی و رویا پردازی کنی همچیز دقیقا اونطوریه که میخای رویا پردازی به ما یاد میده درسته همه دنیا و آدماش اونطور که دوست داریم نیست ولی همیشه مهم اینه که تو چی میخوای دوست داری با فلان آدم نباشی بعضیا دورت نباشن فاصله بگیر دوست داری با یه نفر دوست شی دوست شو دوستش نداشتی قطع ارتباط کن مثل لباس فروشی انتخاب با توعه کدوم لباسو دوست داری چی بهت حس خوب میده رو فقد خودت میدونی تو خسته نیستی فقد بنظرم یه مدت خودت مجبور به کارایی کردی که دلت نمیخاسته و اون چیزی نبوده که تو  میخاستی

با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️

تو خسته شدی درست ولی من میگمتو باید به چیزای فکر کنی که خوبه بهت انگیزه میده شاید مسخره بیاد ولی دنی ...

ببین اره تا حدودی حرف هات درست کل ۲۱سال ازدواج کردم  و با زجر بوده دیگه به قدری خسته شدم هیچی برام مهم نیس باردارم هستم ولی اصن هیچ ذوق و شوقی ندارم . 

ببین اره تا حدودی حرف هات درست کل ۲۱سال ازدواج کردم و با زجر بوده دیگه به قدری خسته شدم هیچی برام م ...

بعد من پسر برادر شوهرم چون مادرش فوت شده همین دخترم پیش خودم بزرگش کردم بهش وابسته بودم و این بچه خودم بود بعد این بچه فوت کرد تازه ام فوت کرده سر اونم هست 

ببین اره تا حدودی حرف هات درست کل ۲۱سال ازدواج کردم و با زجر بوده دیگه به قدری خسته شدم هیچی برام م ...

نمیدونم  چی بهت گذشته خواهر ولی اینو بدون بچه تو تیکه ای از وجودته ذوق کن چون خداوند به تو یه فرصت داده تا دوباره زندگی کنی فکر کن تو داری دوباره متولد میشی بدون این بچه ای توی شکمت با اومدنش برکت و زندگی رو دوباره بهت بر میگردونه خودتو سر پا کن چون اون بهت عشق میده محبت میده همچیو جبران میکنه این خودش یعنی خداوند میخاد به تو زندگی بببخشه داره دلیل بهت میده برای زندگی کردن با اومدن بچه دیگه یه دلیل داری که باید بخاطرش زندگی کنی این یه امید بزرگه خوشحال باش 💚💚💚

با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️

یه خانمه دیروز به من گفت نمیخوره به حرفات ۱۴ سالت باشه بچه من انگار هنوز ۵ سالشه یعنی من بدم ؟🤕زدم ...

ای جانم 😂وای به حرفات بزرگتر میزد ماشاالله چه بالغی . نه اتفاقا شما بالغی خیلی خوبه ولی اینجا خیلی به درد شما نمیخوره بالغ بودن خیلی خوبه ولی باید بچگی خودت ام داشته باشی سعی نکن همیشه مثل یه خانم فهمیده عمل کنی بزار تز بچگی خودت بمونه دختر منم  سن شما بود بالغ بود  الان ۲۰سالشه 

ای جانم 😂وای به حرفات بزرگتر میزد ماشاالله چه بالغی . نه اتفاقا شما بالغی خیلی خوبه ولی اینجا خیلی ...

دختر های سن تو الان درگیر دوست پسر و اینا هستن همیشه خواست باشه عاشق نشی . عاشقی جز آثار بد هیچی ندارع و قدر پدر و مادرتو همیشه بدون جز مادرو پدر هیچکی به داد آدم نمی‌رسه